implant fiyatları diş tedavileri aşamasında en çok araştırılan konuların başında gelmektedir. İlk uygulanmaya başlandığı dönemlerde çok yüksek fiyatlara sahip olan implantlar bugün farklı birçok marka tarafından üretilmekte ve farklı fiyatlarla diş tedavisinde kullanılmaktadır.

İmplant için fiyatların nasıl hesaplandığı konusunda bir bilgi edinmek istiyorsanız bunun için kullanılan iki önemli dinamik söz konusudur. Öncelikle Tdb tarafından her yıl açıklanan kemik içi implant fiyatları baz alınmaktadır. 2020 yılı itibari ile bu bedel kdv dahil 1380 lira olarak belirlenmiştir. 2021 yılına girene kadar bu bedel üzerinden hesaplama yapılmaktadır. Bunun yanında implant materyalleri ek olarak fiyatlara eklenmektedir. İmplant materyali olarak farklı markalar kullanılmaktadır. Seçmiş olduğunuz markanın bedeli neyse, Tdb implant fiyatı üzerine eklenmekte ve bu şekilde İmplant fiyatları belirlenmektedir.

İmplant uygulamalarında kullanılan bazı markalar vardır ki, onlar sektörün en eski ve en kaliteli markalarıdır. Fiyatları Euro olarak verildiği için günlük sabit bir fiyat söz konusu değildir. her gün Euro bazına göre fiyatları değişmektedir.

İstanbul İmplant Merkezi

İstanbul implant merkezi olarak sizlere en kaliteli ve uzun ömürlü implant uygulamalarını yapıyoruz. Kliniğimize gelebilir ve diş tedavisi alanında ne tür bir implant tedavisine ihtiyacınız olduğunu, bunun sizlere ne kadara mal olacağını uzmanlarımız tarafından kısa bir muayenenin ardından öğrenebilirsiniz. En kaliteli uygulamalar uzmanlarımız tarafından yapılmaktadır.

Kaynak: https://www.implantdental.gen.tr/