Şeker oranı düşük hurmalardan birisi olarak bilinen safavi hurma orta büyüklüktedir. İnce kabuklu yapısı ve siyaha yakın rengi ile oldukça lezzetli bir hurma türüdür. Şeker oranının az olması şekerli besinleri tüketmekten hoşlanmayan insanlar için birebirdir.

Safavi hurma düşük şeker oranına sahiptir. Bu özelliği sayesinde en iyi karaciğer ve böbrek dostu olarak bilinmektedir. Karaciğer ve böbrek hatalığı olan kişiler için uzmanlar tarafından safavi hurma önerilmektedir. Aynı zamanda bu özelliği ile çok iyi bir diyet besini olarak tercih edilmektedir.

Safavi hurma birçok diyet listesinin en önemli besin kaynağından birisidir. Düşük kalorili olması ve düşük şeker oranı ile en sağlıklı tatlılardan birisi olması nedeni ile çok tercih edilmektedir.  Birçok uzman diyetisyen tarafından, özellikle ara öğünlerde tüketilmesi gereken hurma safavi hurmadır. Lifli yapısı ve az şekerli özelliği ile hem bağırsaklarınız için hem de tatlı ihtiyaçlarınız için gereklidir.

Şeker Oranı Düşük Hurma Çeşidi

Hurma Kervanı sitesi en geniş hurma çeşitliliği ile sizlerin hizmetindedir. Siteye giriş yapabilir ve en kaliteli ve bol çeşitli hurmaları en uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Safavi hurma al seçeneği ile istediğiniz miktarlarda hurmayı online olarak satın alabilirsiniz. Tüm siparişleriniz kargo ile adreslerinize teslim edilmektedir.

Hurma Kervanı tarafından satışa sunulan tüm hurma çeşitleri için her zaman en uygun fiyatlar üzerinden güvenli bir satış yapılmaktadır.