Ülkemizin en büyük şehri olan ve sürekli olarak lojistik talebinin bulunduğu İstanbul’da firmamız tarafından bu hizmet uzun zamandan beri aktif olarak verilmektedir. Bu zamana kadar hizmet verdiğimiz tüm müşterilerimizden olumlu geri dönüş alan konteyner taşıma hizmetimizden herkes faydalanabilir. Bizlerden alacağınız hizmetlerde ekip arkadaşlarımızın hassasiyeti ve tecrübesi sayesinde mallarınıza hiçbir zarar gelmeyecektir. Ancak bazı özensiz lojistik şirketleri taşınan ürünlere gerekli hassasiyeti göstermediği için büyük sorunlar ortaya çıkabiliyor. Sizler de ürünlerinizin başına hiçbir şey gelmeden taşınmasını istiyorsanız hemen firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Konteyner nakliye alanında uzun zamandır aktif olarak faaliyet gösteren firmamız bu zaman kadar birçok başarılı işe imza atmıştır. Ayrıca yine firmamız tarafından ambarlı limanı nakliyat talebinin büyük bir bölümü karşılanmaktadır. Bu kapsamda profesyonel olarak faaliyet gösterdiğimiz için müşterilerimizle sadece bir kez değil, birçok defa çalışılmak üzere talep görüyoruz. Sizler de güvenilir bir İstanbul lojistik firması arıyorsanız direkt olarak bizimle irtibata geçin. Alanında uzman çalışma arkadaşlarımız sayesinde tüm işlerinizi en kısa süre içerisinde halledebiliriz.

İstanbul Vinç Kiralama

Her geçen gün biraz daha gelişen şehirde İstanbul vinç kiralama alanına olan ihtiyaç sürekli olarak artmaktadır. Bu ihtiyacın büyük bir bölümünü karşılamaya devam eden firmamız bu zamana kadar tüm çalışmalarını başarıyla tamamlamıştır. Sizler de tüm bu ihtiyaçlarınız için bizimle irtibata geçebilirsiniz. Ayrıca bunun dışında İstanbul forklift kiralama hizmetimiz de aktif olarak devam etmektedir. Bu sayede işyerinizde veya tüm çalışma sahalarınızda çeşitli eşyaları taşıyabilmek için firmamızdan forklift kiralayabilirsiniz. İstanbul’un en uygun forklift kiralama hizmetlerinden biri sayesinde bu işten en az maliyetle ayrılmanız mümkün olacaktır. Ayrıca araçlarımız son teknoloji olduğu için tüm işinizi rahat bir şekilde ve en hızlı olarak görebilirsiniz.