İkinci el araba alım satımlarının çok hareketli ve yoğun olduğu bu dönemlerde yapılan oto ekspertiz uygulamaları büyük önem taşımaktadır. Sadece görsele ve araç sahibi olan kişilerin söylemlerine bakılarak ikinci el araç alımı sizleri ileri dönemlerde sıkıntıya sokabilir. Hiç beklemediğiniz ve aslında dıştan bakıldığında anlaşılmayan arıza ve hatalar araçlarda var olabilmektedir. Ve bu arızlar siz aracı satın aldıktan sonra ortaya çıkabilir. Sizlere maddi olarak büyük bir sorun ve sıkıntı yaşatabilir. Bunun için her ikinci el araç alımında tarafsız olarak çalışan ve etkin şekilde eksper çalışması yapan bir oto ekspertiz tarafından aracı kontrol ettirmenizde fayda olacaktır.

İstanbul için kaliteli oto ekspertiz hizmeti almak istiyorsanız ve işinizi şansa bırakmadan birçok farklı nokta için bilgilendirilmek istiyorsanız Pilot Garage ile görebilirsiniz. Firmadan randevu alabilir ve ikinci el olarak satın almayı düşündüğünüz aracın detaylı olarak ekspertiz çalışmasını en kaliteli şekilde yaptırabilirsiniz.

Oto ekspertiz Fiyatları

Oto ekspertiz Fiyatları yapılan ekspertiz çalışmalarına göre değişiklik göstermektedir.  Araçlarda kontrol edilen nokta sayısına göre değişiklik gösteren bu fiyatlar için en uygun çalışmalar her zaman Pilot Garage ekspertiz tarafından yapılmaktadır.

Pilot Garage tarafından sunulan tüm fiyatlar ve oto ekspertiz paketleri hakkında detaylı olarak bilgi almak için Oto ekspertiz İstanbul web sayfasını inceleyebilirsiniz. Burada mini paketlerden başlayıp kapsamlı paketlere kadar tüm detaylar sizlere sunulmaktadır.