2009 yılından buyana internet haber sitesi olarak yayın yapan www.karamangundem.com, 1 Ekim 2014 tarihinde basılı yayın hayatına geçti. Karaman Gündem Gazetesi yayın politikası ve tarafsızlığı ile Karaman’ın yayın hayatına yeni bir yüz olarak girdi. Milli beraberliğe katkı sağlayan haberleriyle Karaman halkının gönlünde taht kurdu. 1 Ekim 2014 tarihinden itibaren seviyeli ve güncel haberleriyle en çok takip edilen gazeteler arasında yerini aldı.

Karaman Gündem Gazetesi’nin, Karaman’ın gözü, sesi ve kulağı olduğunu ifade eden gazetemiz imtiyaz sahibi Gülten Demirkollu;"Yedinci yılımıza ulaşmış olmak bizim için büyük bir mutluluktur. Okurlarımıza ve takipçilerimize çok teşekkür ediyoruz. Karaman Gündem Gazetesi yayın hayatı boyunca ilkeli ve objektif habercilik yapmıştır. Karaman Gündem Gazetesi olarak biz bu anlayışın sayesinde ayaktayız ve yedinci yılımızı kutluyoruz. Karaman’ın sorunlarını gündeme getirmeye, Karaman’a ve Karaman halkına tercümanlık etmeye, doğrunun ve güzelliğin her daim yanında olduğumuz gibi, yanlışın da karşısında dim dik durmaya devam edeceğiz" dedi.

Karaman Gündem Gazetesi yedinci yılında da yayın politikasından ödün vermeden tarafsız, ilkeli ve güncel yayıncılık anlayışıyla medyaya örnek olmaya devam ediyor.