Tespih, erkeklerin en sevdiği ve en çok kullandığı aksesuarların en başında gelmektedir. Bu yüzden de, satın alacakları tesbihlerin her bir özelliğine oldukça özen göstermektedirler. Biz de verdikleri bu öneme destek olabilmek için. Kendi sitemize yepyeni bir özellik getirdik. Kendi tesbihini tasarla özelliğinde; tesbihinizin hangi materyallerden yapılacağına yalnızca siz karar veriyorsunuz. Tespihiniz, rengini, taşını, ipini her şeyini web sitemizden görerek sevdiğiniz tarzda tasarlayabiliyorsunuz. Siz de kendi aksesuarlarınızı kendiniz üretmek istiyorsanız; web sitemizden, bizlere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Siteye girdiğiniz zaman kendi tesbihini tasarla  isimli bir buton göreceksinizdir. Bu butona tıkladıktan sonra, artık tesbihinizi şekillendirmeye başlayabilirsiniz demektir. Sayfaya tıkladığınızda karşınıza ilk olarak, taş kesimi seçeneği çıkmaktadır. Buraya tıklayarak; taşlarınızın arpa kesim, küre kesim ya da kapsül kesim yaptırmanız mümkün olacaktır. Sonrasında, taş kesimi seçeneğinin yanında olan taş kalınlığı özelliğine girdiğinizde; 8mm ya da 10mm seçenekleriyle karşılaşacaksınız. Bu kısımdan da tercihinizi yaptıktan sonra, sıradaki durağınız taşlarınızın dizileceği iplerin rengi olacaktır. Burada; mavi, sarı, siyah, kahverengi, kırmızı, beyaz gibi birçok çeşitli renk skalası bulunmaktadır. Siz de buradan dilediğiniz ve size en uygun rengi seçip, daha sonra taşınızın cinsine karar verebilirsiniz. Bunun için; öncelikle ağaçsal ürünler, doğal taşlar, kehribar ve Oltu seçeneklerinden hangisini istediğinize karar vermeniz gerekir.  Taş seçiminiz konusunda kararınızı verdikten sonra; taş cinsi seçeneğinin tam yanında bulunan ayraç kısmına gelmeniz gerekmektedir. Buradan da, ayracınızın gümüş mü?  Metal mi? Olmasını istediğinize karar verip, imamenizi seçmeye başlayabilirsiniz.

İmame seçenekleri arasında ise; gümüş, orijinal küre kesim, orijinal arpa kesim, metal ve orijinal kapsül kesim seçenekleri yer almaktadır. İmamenizin nasıl olacağına da karar vererek, püskülünüzü seçerek tesbihinizi istediğiniz gibi tamamlayabilirsiniz. Sitemizde mevcut püsküller ise; gümüş, metal ve aynı zamanda da gümüş kazazdır. Tüm bu işlemleri yaparken tesbihci.com.tr isimli adresimizde, her aşamada ürününüzün toplam ne kadar olduğunu görmeniz mümkün olacaktır. Siparişinizi tamamladıktan sonra ise; eğer 200 TL üzerinde bir alışveriş yaptıysanız tesbihci.com.tr sitesi, kargo ücreti talep etmeyecektir.