Evden eve Nakliyeciler içerisinde işini düzgün bir biçimde yapan ve her zaman müşteri yanlısı politika izleyerek sektöre damgasını vurmayı hedefleyen Ekintaş Nakliyat 50 yılı aşkın süredir Marmara bölgesinden yurdun dört bir tarafına ev taşıma ve depolama hizmetlerini başarı ile sürdürmektedir. Profosyonel ve işinde uzman kadroları ile ciddiyeti ve deneyimli yılların kazandırmış olduğu beceriler, sayesinde markasını büyüterek bu zamana kadar başarı ile gelmiş bulunmaktadır. Asansörlü olarak ev nakliyesi uygulamaları konusunda gerek kendi firma olarak yaptığı taşımalarda gerekse şehir dışından gelen taşımlarda müşterilere destek olabilmek adına hizmetlerini sürdürmektedir.

Kocaeli evden eve nakliyat nedir?

Kocaeli sınırları dahilinde yapacağınız şehiriçi ve şehirler arası evden eve taşıma hizmetlerinde firma full kasko sistemi uygulamasını kullanmaktadır. Ücretsiz olarak ev eşyalarına bakan ve görülen eşyaların başka bir konuma  kocaeli evden eve nakliyat yapılması konusunda garantili ve ilk yapılan sözleşmeye tamamiyle uyulacak şekilde planlama yapılmaktadır.

Firma ile taşınan bir müşteriden aldığımız geri dönüş oldukça iyi ve sözünde duran bir kurum olduklarını göstermektedir. Ayrıntılara önem veren ve en önemlisi sıfır hasar ile yeni evnize nakliyat yapmak isterseniz doğru adrestesiniz ve firma size sorunsuzluğun garantisini sunmaktadır.

İzmit Evden eve Nakliyat Fiyatları ne kadar?

Kurumsal ofisleri ve haftada 7 gün 24 Saat hizmet veren anlayışları ile Ekintaş nakliyat ile yapılan ev taşıma çözümlerinde fiyat belirleme politikası eşyaların bulunduğu merkeze , eşya niteliğine ve taşınacak katlara göre  kocaeli evden eve nakliyat fiyatları değişkenlik göstermektedir. Bu kapsamda taşınma talebi ile firmaya ulaştığınız ilk andan itibaren bu konuda en uygun hizmeti alabilmeniz amacı ile oluşturulan müşteri ilişkileri birimi size sorunsuluk garantisini sunmayı hedeflemektedir.Verilen hizmetin kaliteli ve ilkeli oluşu kurum adına birçok kez en iyi firma olma yolunda başarısını kanıtlama fırsatı vermiştir önemli olan müşterilerine hizmetler sunarken daha iyi ve daha sorunsuz nasıl olunur anlayışını sürekli içinde tutarak nakliyat çözümlerine uygulamak anlayışı ile bu kadar yıl markasını korumaya çalışmış ve bu bağlamda ismini taklit eden bir çok kurumu yüce yargı önünde cezalandırarak sorunsuz,  ilkeli, Sıfır sorun politikası dahilinde çalışmalarını sunmayı başarmıştır.

Ev ve ofis nakliyesi konusunda aydın olan ekipleri ile tanışmak ev eşyalarınızın yeni ikamet adresine en sorunsuz şekilde ulaşmasını sağlamak adına şirketi haftanın dilediği saati arayabilirsiniz.

Ekintaş  izmit nakliyat Ltd Şti  

0262 654 04 09—0541 371 07 09