Köşe koltuk takımı günümüzde evlerin en çok tercih edilen mobilyalarından birisi haline gelmiştir. Geçmişte daha çok klasik koltuk takımlarının estetiğinden ve zarafetinden yararlanılırken köşe koltuk takımları nitelikleri ve ergonomik özellikleriyle öne çıkmaktadır.

Köşe koltuk takımlarıyla gün içinde ev ahalisi dilediği rahatlıkta oturabildiği gibi misafirler de en güzel biçimde ağırlanabilmektedir. Özellikle köşelerin daha verimli kullanılması bu ürünler sayesinde mümkün olmakta, atıl kalan köşeler çok daha kullanışlı hale gelebilmektedir. Şeklinden dolayı çoğu zaman bu ürünler L koltuk olarak da anılmaktadır.

Köşe koltuk takımlarını evlerinizin pek çok farklı alanına konumlandırabilirsiniz:

  • Salonlarınızda,
  • Oturma odalarınızda,
  • Amerikan mutfaklarınızda,
  • Mutfaklarınızda,
  • Çalışma odalarınızda,
  • Sinema odalarınızda,
  • Misafir odalarınızda vs.

22 Köşe Koltuk Takımı

22 köşe koltuk takımı modelleri pek çok avantajı bir arada sağlıyor. Bu nedenle de yeni evlenecek, evini düzecek çiftlerden orta yaşlılara kadar herkes yaşam alanlarını bu takımlarla donatabiliyorlar. Her şeyden önce köşe koltuk takımları ergonomiktir. Diğer koltuk takımlarına nazaran daha derli toplu bir görünüme sahiptirler. Böylece odalarınızda verimli bir kullanım sağlarlar.

Köşe koltuk takımları odaların en fazla atıl kalan alanları olan köşeleri verimli kullanma fırsatı verir. L koltuğunuzu tam köşeye yerleştirebilir, böylece odanızın geri kalan alanlarında daha fazla alan açabilirsiniz.

Köşe koltuk takımlarında çok geniş bir renk seçeneği mevcuttur. Yeni yılla birlikte aradığınız hemen her rengi, her canlılıkta ya da matlıkta bu ürünlerde bulabilirsiniz. Böylece yaşam alanlarınızı dilediğiniz gibi dekore edebilir, başarılı dizaynlar elde edebilirsiniz. Odalarınızı istediğiniz renklerde döşeyerek keyifli zaman geçireceğiniz, severek kalacağınız, sevdiklerinize göstermek için can atacağınız alanlar oluşturabilirsiniz. Duvarlarınızın, diğer mobilyalarınızın, halı, perde gibi ürünlerinizin renkleriyle hoş kombinler elde edebilirsiniz.

Renk konusunda olduğu kadar köşe koltuk takımları tasarım ve model olarak da alternatifler barındırmaktadır. Klasik, avangart, Retro, modern ve diğer bütün tarzları köşe koltuk takımlarında bulabilirsiniz. Geçmişte daha çok spor modeller öne çıkarken artık seçenekler çok daha artmış, evlerinizin tarzına tam uyumlu seçenekler ortaya çıkmıştır. Özellikle de başarılı satıcılarda çok daha farklı alternatifler bulabilir, yaşam alanlarınızı donatabilirsiniz.

İnegöl Koltuk Takımı

İnegöl koltuk takımı kullanıcılar tarafından çok daha fazla aranmaktadır. Çünkü bütün mobilya gruplarında olduğu gibi ülkemizin köşe koltuk takımlarında da trendlerin belirlendiği adres İnegöl olmakta, yüzlerce mobilya imalatçısı İnegöl’den tüm dünyaya ve ülkemize ürün temini yapmaktadır.

İhtiyacınız olan köşe koltuk takımlarına sahip olmak için illa İnegöl’e gitmenize de gerek yok. İnegöl Store adlı firma yılların deneyimi, tecrübesi ve profesyonelliği ile sektörde bulanabileceğiniz her tülü modeli sizlere sunuyor.

Marka zaten yarım asrı aşkın süredir mobilya sektörünün içinde yer alıyor ve online alışveriş ayrıcalığıyla onlarca farklı köşe koltuk takımına da rahatlıkla ulaşmanıza yardımcı oluyor. Web sitelerinde pek modeli inceleyebiliyor, detaylarına erişebiliyorsunuz.

Eğer İnegöl Store’un web sitesinde gördüğünüz köşe koltuk takımlarının renginde, kumaşında vs. değişiklik isterseniz iletişime geçerek size özel üretilmesini de isteyebiliyorsunuz. Böylece tam da istediğiniz gibi, kusursuz köşe koltuk takımları hazırlıyorlar. Hızlı ve etkili hizmet anlayışlarıyla Türkiye’nin her neresinde olursanız olun ücretsiz nakliye ve montaj desteği sağlıyorlar. Kurulumlarını yaparak teslim ediyorlar ve 24 ay garanti vererek uzun yıllar markanın kalitesini, zarafetini, estetiğini kullanımınıza sunuyorlar. Bütün bunları da en uygun fiyatlara sağlıyorlar.