Kredi çekmeyi düşündüğünüzde kredi hesapla alanlarımızda sizleri bekleyen fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kredinizi çektiğinizde ise ailenizi ve sevdiklerinizi güvence altına alabileceğiniz sigorta türlerini araştırabilirsiniz. Kredili Hayat sigortası bu kapsamda karşınıza çıkacak olan fırsatlardan birisidir. Yalnızca bankalardan yaptırmak zorunda olmadığınız bu sigorta türünden faydalanmadan önce mutlaka fiyat tekliflerimizi alın. Böylece her zaman yanınızda ve destekçiniz olan sitelerimizin sağlayacağı kampanyalardan faydalanabilirsiniz. Fiyat avantajlarını elde edebileceğiniz sitelerimizden yaptırmak isteyeceğiniz kredili hayat sigortasının neler sağlayacağına dair fikir edinebileceksiniz. Başvurularınızı hemen yapabilmek için birkaç tıkla ilgili alanları ziyaret edebilirsiniz. Sizler için en uygun sigorta tekliflerini duyabilmek için telefonlarınız üzerinden yapacağımız bilgilendirmelerden faydalanabilirsiniz. Taşıt, konut veya ihtiyaç kredisini aldığınız bankaların dışında sigortacınızdan yaptırmak isteyeceğiniz tüm sigorta türleri için adreslerimizi ziyaret edebilirsiniz.

Hemen Teklif Alın

Kredi sahibi vefat ettiğinde, kalan kredi tutarının varisler tarafından ödenmemesi için kredili hayat sigortasını yaptırmanız gerekebilir. Pek çok bankanın bu sigortayı mecbur kıldığı görülmektedir. Vefat halinde veya kaza sonucu maluliyet cetveline göre belirli oranların üzerinde maluliyetin gerçekleşmesi halinde kalan kredi tutarının sigortanızdan tahsil edilmesi sağlanacaktır. Sizler de hangi şartlarda bu sigortadan faydalanabileceğinizi ve aynı zamanda diğer sigorta türlerini de sitelerimizden inceleyebilirsiniz. Tamamlayıcı sağlık sigortası ile özel sağlık kuruluşlarından faydalanırken, özel sağlık sigortası için hemen teklif alabilirsiniz.

Tüm hizmetlerimizde sizleri memnun edecek detaylara yer veriyoruz. Böylece sigorta poliçelerinizi hangi tutarlardan ödeyeceğinizi net bir biçimde görebileceksiniz. İşinizi kolaylaştıracak olan detaylarla karşılaşmanızı sağlarken, işinizi şansa bırakmamanız için gerekli bilgilendirmeleri gerçekleştirmekteyiz. Bütçelerinize uygun vade ve tutarlarla çekeceğiniz kredilerde sigortalarınızı hemen gerçekleştiriyoruz. Vergi ödeyen SGK'lı çalışanların veya işverenlerin poliçe tutarlarını vergiden düşecek olan adreslerimiz önemli ayrıcalıkları tanımaya da devam edecektir.