Teknik özellikleri sayesinde artık çamaşır kurutma derdini ortadan kaldıran kurutma makineleri oldukça yoğun şekilde kullanılıyor. Son derece gelişmiş teknolojik fonksiyonlara sahip olan kurutma makineleri ile her türdeki çamaşırı çok hızlı ve uğraşmadan kurutabilmek mümkün oluyor. Bu çerçevede Arçelik kurutma makineleri geniş özellikleri ile farklı kullanım ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Böylelikle de çok daha geniş bir nitelik yelpazesinde çamaşırları kurutma makinesine uygun koşullarda verebilmek mümkün oluyor. Gelişmiş özelliklere sahip olan kurutma makinesinde farklı kurutma programları seçilebiliyor. Böylelikle çamaşırlara zarar vermeden en iyi kurutma sonucunun alınabilmesi mümkün oluyor. Ancak bazı kullanıcılar hatalı yıkama programı seçimlerinden sonra programının iptali hususunda sıklıkla merkezimize başvuruda bulunuyor.

Kurutma Makinesi Program İptali

Kurutma makinesi program iptal etme işlemleri hızlı ve pratik bir şekilde tüm kullanıcılar tarafından gerçekleştiriliyor. Özellikle de kurutma makinesi üzerinde bulunan farklı programlardan hangisi başlatılmış olursa olsun son derece pratik bir şekilde iptal edilebilmesi mümkün olmaktadır. Kurutma makinesinin program iptalini gerçekleştirmek için kullanılabilecek iki farklı yöntem bulunmaktadır. Bu yöntemler ise;

Kurutma makinesinin ön kontrol panelinde mevcut olan “Açma/Kapama/İptal” düğmesi kullanılır. Bu düğmeye 3 saniye boyunca basılı tutulmalıdır. Böylelikle kurutma programı iptal edilir.

Kurutma makinesinin ön kontrol panelinde bulunan “Başla/Bekle/İptal” düğmesine 3 saniye süreyle basılı tutulmalıdır. Bu şekilde kurutma makinesinden “Bitti” uyarısı alınır.

Şeklindedir. Bu kurutma makinesi yıkama programı iptali işlemleri saniyeler içerisinde tamamlanabilmektedir. Bu sayede de kurutma makinesinin kullanımında son derece önemli bir pratiklik kazanımı söz konusu olmaktadır. uzman teknikerleri bu yöntemlerle kurutma programı iptalinin gerçekleştirebileceğini belirtiyor.

Kurutma Makinesi Program Neden İptal Edilir?

Kurutma makinesinin kullanımı sırasında karşılaşılan çeşitli sorunlara istinaden ilk müdahalelerin başında genellikle kurutma programı iptali işlemi gelmektedir. Bu iptal işlemi tüm kullanıcılar tarafından son derece pratik bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir. Kurutma makinesinin program iptali;

Kurutulmak istenen çamaşırlar için hatalı kurutma programı seçilmiş olması,

Kurutma makinesi kazanının dönmemesi,

Kurutma makinesi programının ilerlememesi,

Kurutma makinesinin su almaması,

Gibi sorunlara istinaden gerçekleştirilir. Özellikle de kurutma makinesi program aygıtının arızalanmış olması da bu işlemin yapılmasına önemli bir etkide bulunmaktadır. Ancak kurutma makinesinde yapılabilen bu bireysel müdahale uygulamalarının tamamlanması ile sonuç elde edilemez ise profesyonel destek alınmalıdır. merkezimiz uzun yıllardır bölge genelinde uzman ekibi ve modern altyapısı ile profesyonel kurutma makinesi servis hizmetleri sunmaktadır.