Kumaş ihtiyaçları için çözüm merkezi unvanını fazlasıyla hak eden Lüks Kumaş firması gelişen teknolojik ortamı da doğru değerlendirerek hizmete açtığı internet sitesi sayesinde tüm ülkeye kumaş satışı yapıyor.

Firmanın internet sitesine ulaşmak için arama motorlarında kısa süreli bir arama yapmak gerekiyor. Daha sonra firmanın birbirinden güzel ve kaliteli onlarca kumaş çeşidiyle karşılaşılıyor. Eğer karar vermekte zorlanan bir kişi varsa da firmanın çeşitli iletişim kanalları sayesinde kısa süre içerisinde danışmanlık desteği veriliyor.

Lüks Kumaş Merkezi Unkapanı’nda

Lüks Kumaş firmasından ürün satın almakta çok kolay bir şekilde mümkün oluyor. Tercih edilen ürün ve ölçüsü belirlendikten sonra kumaş satın al deyip indirimli fiyat, farklı ve uygun şartlarda ödeme imkanıyla yeni modaya, göz zevkine uygun kumaşlara sahip olunabiliyor.

Firmadan kredi kartı ile alışveriş yapabilme imkanı da sunuluyor. Aynı zamanda illa ki kargo yoluyla ürün alınmalıdır diye bir şartta yok. Ürünün siparişi internetten verilip Lüks Kumaş genel merkezi yani Unkapanı’ndan gidip sipariş edilen kumaş satın alınabiliyor.

Sıkça Sorulan Sorularda Tüm Sorulara Cevap Var

İnternet sitesinde akla gelebilecek her sorunun ve konunun bir cevabı var. Bunun için siteye S.S.S diye bir kısım bile eklenmiş. Yani uzunca sıkça sorulan sorular. Burada hemen hemen bütün insanların kafasına takılan konularla alakalı kısa, öz ve doyurucu bilgiler verilerek insanların zaman tasarrufu elde etmesi sağlanmış.

Sipariş Ölçüsü En Az 1 Metre

Kargo takibinden, ödeme şartlarına kadar her soruya cevap verilen s.s.s köşesinde minimum sipariş tutarı da 1 metre olarak belirlenmiş. Yani en az 1 metre kumaş sipariş edilebiliyor. Üst sınır ile ilgili eğer bireysel bir alımsa sınır söz konusu değil. Ama kurumsal bir kumaş satın al işlemi yapılacaksa bu durumda firma ile irtibata geçmek çok yararlı olur. Bu sayede firmadan dönüş gelmeden direk birinci ağızdan stok durumu öğrenilmiş olur.

Lüks kumaş büyük bir firma ve sektörün parlayan yıldızlarından bir tanesidir. Türkiye’nin neresinden olursa olsun herkes firmanın sitesini inceleyip dilediği kumaş türüne kısa süre içerisinde sahip olabilir.

https://lukskumas.com/tr/