Oda Halı, sektörde çok sayıda halı markasıyla çalışmış olan bir firma olarak müşterilerin memnuniyetleri doğrultusunda ortaya çıkan en iyi halı markalarını gözlemleyerek açıkladı. 

En popüler en, dayanıklı ve kullanım açısından müşterilerinden tam puan toplayan halı markaları aşağıda listelendi. 

Crea Halı 

Sitemizin en çok satan halıları Crea Halı imzasını taşımaktadır. Farklı stilleri ile ön plana çıkmakta olan kreasyonları oldukça beğeni toplamaktadır. Evin her bir köşesine hitap edebilmekte olan seçenekleri ile en özel renkleri üzerinde bulundurabilmektedir.  Özel desenleri ile sizlerde gördüğünüzde bu özel markanın ürünlerini beğeneceğinizin garantisini verebiliriz. 

Metraj Halı 

 Koleksiyonunda çok farklı ürünleri bir arada sunabilme ayrıcalığı ile öne çıkarken en çok satan halılar yine Metraj Halı Marka ürünleri ile sitemiz de satışa sunulmaktadır. Onlarca farklı marka içerisinden en çok ilgi bulan bu özel marka, zengin çeşitliliği kaliteli halı modelleri ile tüm yaşam alanlarınıza şıklık kazandırabilmektedir.  

Luxess Halı 

Luxess Halı, Oda Halı firmamızın en çok tercih edilen markaları arasındaki yerini almaktadır. Yüksek hav yapısı, parlak iplik yapısı ve kaymaz tabanlı özellikleri ile sağlıklı ve göz alan yaşam alanlarını dekore etmektedir. Ayaklarınızın maksimum konfora kavuşmasına olacak sağlayan özel markaların başını seçmektedir. 

Dolce Vita Halı 

Dolce Vita Halı ile modern ve klasik halı kombinasyonlarının her birini koleksiyon içerisinde kolayca bulabilmek mümkün olabilmektedir. Bunun farkında olan kullanıcılar sitemiz üzerinden bu markanın halı modellerini sıklıkla sipariş etmektedir. Beğenilen ve tercih edilen bir firma olarak kalitesini de kolayca ortaya koyabilmektedir. 

Kreasyon Halı 

 Çeşitlilik anlamında müşterileri için A’dan Z’ye her bir parçayı kolayca sunabilen Kreasyon Halı markası, ekonomik fiyatları ile de sitemiz üzerinde kendi kolayca fark ettirebilmektedir. Sadece indirimli fiyatlara değil aynı zamanda maksimum oranda kaliteye sahip bir marka olarak en çok satanlar arasındaki yerini almaktadır. 

Enti Halı 

Enti Halı, minimalist tasarımlar, etnik desenler ve popüler seçenekleri ile  tüm müşterilerimizden büyük bir beğeni toplamayı başarabilen ünlü markalardan biridir. 

Bu yüzden en iyi halı markaları arasında en başta bulunduğunuz söyleyebiliriz. 

Flora halı 

Flora halı, bünyesindeki özel seçenekler ile kullanıcı yorumlarında güzel bir geri dönüş sağlayan önemli markalardan biridir. Oda halı en çok satan halı markaları içerisinde yer alan Flora halı modellerine sizlerde göz atabilirsiniz. 

Artemis Halı 

Halı kalitesi, en bilindik desenler ve çok çeşitli renk alternatifleri ile ön plana çıkmakta olan Artemis Halı, kullanıcıların beğenisini kazanan ve uzun yıllar sorunsuz kullanım imanı sağlayan özel bir marka olarak sitemizdeki yerini almaktadır. 

Doğuş Peluş Halı 

Hepimizin yakından bildiği bir marka olan Doğuş Peluş Halı, sitemiz en çok satan markaları olarak yer almaktadır. Desenleri, asaleti ve şıklığı ile sizlerde bu özel markanın ürünlerine göz atabilir dilerseniz site adresimiz üzerinden siparişlerinizi verebilirsiniz.