Her kadın yaşı ne olursa olsun yaz aylarında sahilde rahat etmek ister. Özellikle havuz ya da duştan çıktıktan sonra üzerini değiştirmek yerine alternatif çözüm olan, mayo ve bikinilerin üstüne giyeceği pareolar ile boy gösterir. Şeffaf, iç gösterir şekilde imal edilen bu ürünler, yaz aylarında sahil ve havuzların vazgeçilmez ürünlerinden birisidir.

Pareolar kullanım amacı nedeniyle özellikle yazlık kesimde çok fazla görülür. Tatil beldeleri, havuz ve deniz kenarları pareoların kullanımı için en uygun yerlerdir. Her yaştan genç kız ve kadının kullanabileceği bu ürünler son zamanlarda kız çocukları için de üretilmeye başlanmıştır

Pareolar Nasıl Olmalıdır?

Yaz aylarının vazgeçilmez ürünü olan pareolar ince bir dokuda ve doğal ipliklerden üretilmelidir. Tül gibi iç gösteren bir formda olup örme, şifon, özel dokuma, dantel gibi farklı modelleri bulunur. Her renk ve modelini bulabileceğiniz gibi en çok tercih edileni kısa ve fileli görünümde olanlardır.

Mayo, bikini üzerine rahatlıkla giyebileceğiniz değişik modelleri https://www.dagi.com.tr/pareo-modelleri adresinden satın alabilirsiniz.