İngiltere’de dünyaya gelmiş saç bakım markalardan biri olan Tangle Teezer, değişik tasarımları ve farklı teknolojilerle geliştirdiği tarakları sayesinde kısa sürede tüketicilerin kalbini kazanmayı başlarmıştır.

Günlük hayatta saç için kullanılan en temel bakım araçlarından biri taraktır. Duş alındığında, saçlar şekillendirildiğinde veya gün içerisinde dolaşan saçlar açılmak istendiğinde tarağa ihtiyaç duyulur. Aslına bakacak olursak sağlıklı ve bakımlı saçlar için tarak seçimi de son derece önemlidir. Çünkü yanlış tercih edilen tarak saçların kolay kırılmasına ve tarama esnasında zarar görüp dökülmesine sebep olur.

Saç taramayı keyifli hale getiren tangle teezer tarak, uzunlu kısalı tasarımı sayesinde saçları acıtmadan ve kırmadan kolayca taranmasını sağlar. Her saç yapısına özel olarak tasarlanan Tangle Teezer ürünleri, renkli ambalajları sayesinde kullanalar tarafından sıklıkla tavsiye edilmektedir.

Tangle Teezer Özellikleri

  • Kısa-uzun dişleri sayesinde dolaşan saçları acıtmadan kolayca açar.
  • Tarama esnasında elektriklenmeyi önler.
  • Taramadan kaynaklı saç kırılmalarını ve kopmalarını engeller.
  • Özel tasarımlı ergonomik yapısı tutuş kolaylığı sağlar.
  • Saçlara daha canlı ve parlak görünüm kazandırır.
  • Kapaklı özelliği sayesinde her an yanınızda taşıma imkanı sunar.

Tangle Teezer Salon Elite Serisi

Saçlarınızda profesyonel bir görünüm sunan Tangle Teezer Salon Elite Serisi, iki aşamalı bir bakım sağlamaktadır. Çift katman teknolojisi ve kısa-uzun dişleri sayesinde saçlarınızı acıtmadan kolayca taramanızı sağlar. Özel tasarlanmış ergonomik yapısı tutuş kolaylığı sağlarken saçlarınızı elektriklendirmez. Saçlardaki kırılmayı en aza indirger.

Tangle Teezer Compact Styler Serisi

Bu seri, tarağını çantasında taşımak isteyenler için özel olarak tasarlanmıştır. Çantayla uyumlu, kapaklı özelliği sayesinde gün boyu yanınızda taşıma ve saçlarınızı her an tazeleme imkanı sunar. Tangle Teezer yorum ve kullanıcı deneyimleri arasında da en çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır.

Sizde Tangle Teezer fiyat ve ürün çeşitlerini Dermokozmetikadan inceleyebilir, dilediğiniz ürüne aynı gün kargo ve hediye fırsatıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.