Beslenme, hayatımızı doğrudan etkileyen etkenlerden biridir. Sağlıklı beslenerek birçok alanda başarılı olacağımız gibi mutlu ve huzurlu bir yaşam da sürebiliriz. Yapılan birçok diyet yalnızca kilo verme odaklı olduğu için çoğu zaman yetersiz beslenme ya da motivasyon kaybı ile sonuçlanır. Bir diyet programının başarılı ve sağlıklı olarak kabul edilebilmesi için yeterli ve dengeli beslenme sunması gerekir. Eğer sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorsanız yapabileceğiniz en iyi diyetlerden biri Aristo diyetidir. Dr. Gönül Ateşsaçan’ın öncülüğündeki Aristo diyeti ile ilk ayda kilonuzun %10’unu verebilirsiniz. İncelmek, hafiflemek ve daha enerjik olmak için bitkisel bazlı beslenmeyi sunan Aristo diyetini hayatınıza katmaya ne dersiniz? Peki Aristo Diyeti nedir? Nasıl yapılır?

Aristo Diyeti Nedir?

Aristo diyeti, dengeli bir beslenme sunan, bitkisel bazlı beslenmeye dayalı bir diyet programıdır. Hızlı ve kalıcı kilo verdiren bu diyet programı ile sağlıklı bir şekilde kilo vermek mümkündür. Aristo diyetinin temelinde hayvansal proteinlerin ve glutenli gıdaların tüketiminin sınırlandırılması yer alır. Bitkisel bazlı beslenme ile çok daha kolay kilo verilebilir ve bedensel olarak daha iyi hissedilir. Dr. Gönül Ateşsaçan’ın “Aristo Diyeti ile Yeni Yaşam” adlı kitabında da anlattığı gibi beden, zihin ve ruh bir arada dengede olduğunda sağlıklı zayıflamadan söz etmek mümkün hale gelir. Bitkisel bazlı beslenme ile vücudun hormon dengesi sağlandığı için bedensel hafiflemenin yanı sıra ruh ve zihinde de bir hafifleme meydana gelir. Aristo diyetinin kısa süreli bir diyet programı değil, bir yaşam kılavuzu olmasının en önemli sebebi de budur. Aristo diyeti yaparken edindiğiniz beslenme alışkanlıklarını hayatınızın geri kalanında da uygular ve sağlıklı bir şekilde yaşamaya devam edersiniz. Sağlıksız beslenme alışkanlıklarından kurtulmak, bitkisel bazlı beslenmeyi öğrenmek, daha mutlu, zinde ve enerjik hissedebileceğiniz bir beslenme programı oturtmak için Aristo diyeti yapmanız yeterlidir.

Aristo Diyeti Nasıl Yapılır?

Aristo diyeti, kilo vermenin önündeki tüm engellerin saptanması ile birlikte kişiye özel hazırlanan bir diyet listesi ile yapılır. Kişiye yapılacak test ile vücudundaki tüm eksiklikler ve ihtiyaçlar ortaya konur. Tüm bilgilerin ışığında kişiye iyi gelecek ve sağlıklı bir şekilde zayıflayabileceği bir diyet listesi hazırlanır. Aristo diyeti bu diyet listesinin eksiksiz bir şekilde uygulanması ile ilk haftadan sonuç vermeye başlar. Aristo diyetine başladığınız ilk hafta 1 beden, ilk ay 2 beden incelirsiniz. Aristo diyeti yalnızca bedensel incelmeyi değil aynı zamanda zihinsel ve ruhsal olarak da rahatlamayı sağlar. Daha enerjik, mutlu ve hafif hissettiğinizde bu beslenme sistemini devam ettirmek için gerekli motivasyona da sahip olmuş olursunuz.

Dr. Gönül Ateşsaçan ile Uzaktan Diyet

Dr. Gönül Ateşsaçan ile Uzaktan Diyet

Günümüzde internetin kullanım alanının çeşitlenmesi ile birlikte birçok iş daha kolay hale geldi. Sağlık konusunda da birçok faydası bulunan online işlemler, özellikle diyet alanında büyük kolaylık sağladı. Dr. Gönül Ateşsaçan ile yüz yüze görüşme şansınız yoksa başka bir şehirde ya da ülkede yaşıyorsanız uzaktan diyet hizmeti alabilirsiniz. Yapacağınız tek şey, sizden istenen saç telini göndermektir. Gönderdiğiniz saç teliniz üzerinden yapılan testler sonucunda tamamen size özel olacak şekilde haftalık bir diyet listesi oluşturulur. Bu diyet listesini eksiksiz bir şekilde uygulayabilmeniz için whatsapp üzerinden danışmanlık verilir. Her hafta verdiğiniz kilolar da göz önünde bulundurularak diyet listeniz güncellenir. Uzaktan diyet sistemi sayesinde hem takipte olmanız kolaylaşır hem de motivasyonunuzu kaybetmeden diyet yapmaya devam edersiniz. Aristo diyeti yapan birisinin öncesi sonrası fotoğrafı

Aristo Diyeti ile Kaç Kilo Verilir?

Aristo diyetine başladığınız ilk hafta özellikle ödemin de atılmasıyla birlikte incelme gerçekleşir. İlk ay kilonuzun %10’unu verebilirsiniz. Aristo diyetini yaparken aç kalmaz, halsizleşmez ya da mutsuz bir ruh haline bürünmezsiniz. Tüm bunlar da diyeti daha kolay bir şekilde sürdürmenizi sağlar. Enerjik olacağınız için daha aktif bir yaşam tarzına geçiş yapabilirsiniz. Aristo diyeti yaparken aynı zamanda fiziksel aktiviteleriniz de artacağından her geçen gün daha fazla kilo vermeye başlarsınız. Aristo diyetinin en önemli avantajlarından biri de fazla kilolarınızı kalıcı bir şekilde verebilmenizi sağlamasıdır. Aristo diyeti ile kazandığınız beslenme alışkanlıkları sayesinde yaşamınız boyunca ideal kilonuzda kalabilir ve daha ince ve fit bir görünüme sahip olabilirsiniz.