Güzel ülkemiz Türkiye'nin birbirinden güzel benzersiz şehirlerinden olan Konya'nın M. Ö. 5500 lü yıllarına dayanan tarihinin en güzel kanıtlarıyla Seydişehir. Hem doğal iklimi ile, hem güzel yürekli insanlarıyla hem de o güzel tarihi ile daima dillerden düşmemiştir.

 Toroslar

 Toroslar Seydişehir'in güzel kalpli yenilikçi insanlarının bir masada toplanıp bir kaç proje düşünmesi ile ortaya çıkan bir gazetedir. Konya' nın tarafsız kalbi toroslargazetesi hem güzel tarihi ile memleketimizi tanıtmakta olup güncel haberleri okurlarımıza sunmaktadır.

 Gerçeği yansıtan bu tavrımız ile okurlarımıza gerçek dışı bilgi vermemekteyiz. Gazetemiz

 Seydişehir Toroslar aldığı bu ismi sonuna kadar güzel bir şekilde ve ismine laf getirilmesine izin vermeyecek şekilde haber yapmıştır.

 Güncel

 En güncel konuları kapsayan son dakika haberlerimiz ile an be an yayınlayan gazetemiz okurlarına layık olmaya çalışmaktadır. Seydişehir'i en iyi şekilde temsil eden bir gazete olma yolunda emin adımlarla ilerlemekteyiz.

 Türkiye

 Kategoriler içerisinden biri de Türkiye'dir. Bu bölümde Türkiye içerisinde olan biten ne varsa taraf tutmadan ve gerçeklerden uzaklaşmadan en şeffaf şekilde okurlarımıza sunulmuştur. Her görüş, düşünce olduğu gibi açık ve net bir şekilde yorum katılmadan habercilerimiz tarafından yazılmıştır.

 Ekonomi

 Ülke ekonomisini etkileyen durumlar, olaylar en ince detay atlanmadan işlenmiş olup ayrıca Seydişehir içerisinde de ekonomi adına yapılan gelişmeler ve son dakika durumları üretimler kaleme alınmıştır.

 Dünya üzerindeki borsa fiyatlarını an be an paylaşmakta ve okurlarımıza bilgi vermekteyiz.

 Spor

 Seydişehir her konuda kendini geliştirmekte olduğu gibi spor konusunda da kendini geri planda tutmamıştır. Gençlerimiz ile birlikte yapmış olduğumuz bisiklet festivalleri, spor müsabakaları ve yine Türkiye içerisinde ki spor ile ilgili olan her haber atlanmadan okurlarımıza iletilmek amacı ile gazetemizde yer almıştır.

 Eğitim

 Bu kategoride ise spor ile ilgilenip gençlerimizi spora yönlendirerek sağlam vücutlardaki o sağlam kafaları ortaya çıkardığımızı kanıtlayan veya her hangi bir eğitim adı altında ki gelişmeyi paylaşmaktayız.

 Konya Selçuk Üniversitesi, ilkokullarımız, ortaokul ve liselerimiz için oluşturulan bu kategori de haberleri ilk alan kişi olabileceksiniz.

 Vefat Edenler

 Memleketlimiz olsun olmasın ilçemizde hayata gözlerini yummuş her vatandaşımızın baş sağlığını dilediğimiz kategoridir. Bu dünya da olanlar kadar öteki dünya da olanları da bu sayede anmış olmaktayız. Bunun yanı sıra vefat eden vatandaşlarımızın yakınlarına da bu üzücü haberde yanlarında olmaktayız.

 Seydişehir Toroslar Gazetesi Olarak

 Bizler sizin için memleketimiz için çalışmaya yılmadan usanmadan devam etmekteyiz. Memleketimizin sesi olmak için röportajlar yapmakta ve ilçemiz için insanlarımızın isteklerini yerine getirebilecek her makama habercilik yolu ile ulaşmaya çalışmaktayız.

 İyi haber kötü haber gözetmeksizin insanlarımıza en doğru haberleri yanlış bir bilgi içermeden vermekteyiz.

 İcra, ihale, tebligat ve personel kategorileri ile zengin içerik sağlamaktayız.

 Memleketimizin yegane yazarları kendi alanlarında son derece titiz ve istekleri hiç bitmeden çalışmaya devam etmektedirler.

 Galeri bölümümüz de sizlere memleketimizin belki de hiç dikkatinizi çekmeyen yönlerini göstermiş olmaya devam edeceğiz. Videolarımız ile sizi ve sizi siz yapan memleketimizi en güzel şekilde yansıtacağız.

 Yediden yetmişe her yaştan insanın ilgisini çekebilecek gazetemiz ile şehrimize yenilik katmaya devam edeceğiz.

 Bizleri sadece wep sitemizden değil Twitter ve Facebook sosyal medya sayfalarımızdan da takip edebilirsiniz. Böylelikle gittiğiniz her yerde, telefonunuzla girdiğiniz her uygulamada bugün Seydişehir de hatta Türkiye de neler olup bittiğini anında görebilirsiniz.

 Bizler sizin için çalışmaya gece gündüz yılmadan devam edeceğiz. Gerçek ile birlikteyiz.