Sosyal Medya İçerik Üreticisi Emirhan Bozbora’nın maskenin yanlış kullanımı ile ilgili hazırladığı video sosyal medya’da büyük ses getirdi.Facebook gruplarında viral hale gelen parodi haber videosunun içeriği ise şu şekilde;

Emirhan Bozbora Harvard Üniversitesinde Öğretim Görevlisidir.7 Yaşındaki kuzeninin sunduğu video’nun manşeti ise şu şekildedir.’’Türk halkı resmen Covid 19’la akrabalık bağı kurdu.Yapılan araştırmalar Türk halkının bu konuda ne kadar haklı olduğunu ortaya çıkardı.Videonun içeriği gereği Harvard Üniversitesinde Öğretim Görevlisi olan Emirhan Bozbora  video içerisinde;Maskesini çene altına takan ve sağ koluna takan insanlara virüs bulaşmadığını kaydetti.Facebook’ta yüzlerce paylaşım ve yüz bin izlenme rakamına ulaşan video daha çok ses getireceğe benziyor.

Emirhan Bozbora Kimdir ?

2000 yılının Mayıs ayında İzmir’in Konak İlçesi’nde dünyaya gelmiş,aslen Konya’lıdır.İlkokul ve Ortaokul eğitimini Konya, Kahramanmaraş, Karaman illerinde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini Selçuk Üniversitesi/Reklamcılık Bölümünde sürdürmektedir. Reklamcılık bölümüne olan ilgisi nedeni ile, Bozbora Medya isimli dijital ajansı kurmuştur. Günümüze kadar bir çok alanda özel eğitimler alan Bozbora, başarılarını aldığı sertifikalar ile taçlandırmış, gerçekleştirdiği projeler ile Reklam ve Müzik sektöründe çalışmalarına dair birçok başarı plaketi ile ödüllendirilmiştir.

Şuan sosyal medyada kendine has üslubu ile içeriklerine devam eden Bozbora okulunu bitirdikten sonra büyük işlere imza atmak istediğini kaydetti.

Emirhan Bozbora Bağlantıları;

www.instagram.com/e.bozbora

www.facebook.com/e.bozboraa

https://www.linkedin.com/in/ebozbora