Tiny house konteyner ev tasarımları geleceğinde sade bir yaşam olmasını isteyen, dilediği yerde özgürce yaşama hayali kuran kişiler için özgün ev modellerinden biridir. Tiny house evler ile şehir yaşamından uzaklaşarak sade ve konforlu bir yaşam hayalinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Ülkemizde ve dünyada yepyeni bir yaşam konsepti olan tiny house ekonomik seçenekleriyle sizlere az masraflı bir yaşam sunar.

Tiny House Konteyner Modelleri
Tiny house konteyner sıradan taşınabilir konteyner veya prefabrike evlerden çok daha geniş olanaklara sahip bir ev modelidir. İçerisinde ideal bir yaşam sürmek isteyenlerin temel ihtiyaçlarını karşılayacak her türlü donanım yer almaktadır. Büyük beton evlerin getirdiği maliyetten, şehir yaşamının stresinden ve gerek duyulmayan eşyalardan sizi kurtaran tiny house evler ekonomik bir ev modeli olarak giderek yaygınlaşmaktadır. Tiny house muhteşem doğa manzaralarına ev sahipliği yapan ilimizde ve dilediğini her yerde taşınır evlerle yaşama fırsatı sunan ev modellerimizdir. Dış özellikleriyle sağlam, iç mekan tasarımıyla son derece şık bir çözümdür. Tiny house yalıtım özellikleri sayesinde her türlü hava koşuluna uygundur.

Büyük oranda ahşap olan taşınabilir küçük evler doğa dostu malzemelerle üretilir. Tiny house enerji karşılama sistemleri, paneller, klima veya tercihe göre soba çeşitleri ev yapısı içerisinde bulunur. Konteyner taşınabilir evler dilendiği yerde sabitlendiği için nerede yaşamaya karar vermek sizin elinizdedir. 10 metrekareden 50 metrekareye kadar farklı modellerimizden birini seçerek hayalinizdeki eve kavuşabilirsiniz. Tiny house konteyner dekorasyon çeşitleri ve fiyatlarıyla ilgili detaylı bilgiye bizimle iletişime geçerek rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Taşınabilir minik evler müşteri beğenileri doğrultusunda inşa edilir. Çoğunlukla ahşap malzeme kullanılan evler doğayı korur ve çevreyi kirletmez. Isınma sorunu düşük maliyetle çözülür. Araçlı ve araçsız modellerde klima ve güneş paneli gibi teknolojiler kullanılabilir.

Çatı yalıtımından iç dekorasyona, banyolardan mutfak ihtiyaçlarına kadar her bir ayrıntı deneyimli mimar ve mühendislerimizle tasarlanır. Yıllardır kusursuz yaşam alanları üreten firmamız araçların imalatı, taşınması ve gerekli belgeler konusunda müşterilerinin yanındadır. Tiny house fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Kaynak: https://www.trainertinyhouse.com