Otomotiv sektöründe yaşanan gelişmeleri takip eden ve oluşan pazar payından gelir elde etmek isteyen birçok firma, piston tarzı motor parçalarını üretmeye başlamış durumdadır. Yerli hammadde üretimini destekleyen ilgili firmalar, kişilere en kaliteli ürünleri sunabilmek için faaliyetlerine hız kesmeden devam etmektedir. Yıllardır bu sektörün içerisinde olan ve kişilere en önemli motor aksamlarını üreten Yenmak markası, Konya mevkiinde yer alan piston fabrikası ile her yıl binlerce ton döküm ürününü müşterilerine ulaştırabilmektedir. Vizyon açısından milli üretim bilinciyle hareket eden şirket, parçalarda yer verdiği çelik alaşım sayesinde sektör içerisinde adından sıklıkla söz ettirmeyi başarabilmiştir. Yenmak markası tarafından başarıyla dizayn edilmiş ürünler, yalnızca ulusal anlamda ses getirmemiş, uluslararası arenada da yerli üretim segmentinde ülkemizi gururla temsil etmiştir. Sizde milli motor parçalarını en uygun fiyatlarla satın almak istiyorsanız Yenmak piston pimi fabrikasını günün her saatinde ziyaret edebilirsiniz.

Türkiye’nin Motor Parçası Merkezi; YENMAK

Motor parçaları, araçların en önemli bölümü olan güç kaynağını devreye sokan ve genellikle potansiyel enerjiyi kinetik enerjiye çevirmek için kullanılan birimlere verilen genel isimdir. Özellikle otomotiv sektöründe yaşanan gelişmelere bağlı olarak kaliteli parça üretiminde otomotiv sektörü olarak hız kazanılmış ve kişilerin ihtiyacına en uygun modellerin üretiminde titizlikle çalışılmaktadır. İşinin hakkını vererek çalışan binlerce uzman ekibi bünyesinde barındıran Yenmak şirketi, faaliyetlerine içerisinde bulunduğumuz yıl itibarıyla da devam etmektedir. Son yıllarda yükselişe geçen yerli ve milli üretim azmini kendine misyon edinmiş olan şirket, ürünlerinde kullandığı kaliteli hammadde sayesinde de müşterilerinden tam not almayı her zaman başarabilmiştir. Sizde ihtiyacınıza en uygun ürünleri ucuz fiyatlandırma tarifesiyle satın almak istiyorsanız ülkemizin motor parça merkezi olan Yenmak firmasını güvenle tercih edebilirsiniz.

Yenmak firması olarak farklı birçok tür de motor parçası için üretimi yapıyoruz. Yenmak firma bünyemizde, kendi markamız ile kit, piston, piston pimi, segman ve silindir motor gömleği ürünlerini seri üretim olarak sizlere sunuyoruz. Bunların yanında motor için kullanılan conta, subap ve motor yatağı ürünleri de üretilmektedir.   

https://yenmak.com.tr/tr/piston-pistonpimi