Takı aksesuarları içerisinde en çok tercih edilen yüzük modellerinin birçok çeşidi bulunur. Her yaşa ve tarza hitap edecek modellerde yüzükler farklı desenler ve taşlar kullanılarak tasarlanır. Bunun yanı sıra kişilerin isteğine bağlı olarak, sade ve zarif modelleri de mevcuttur. Erkek yüzük modellerinde İslami figürler ve Osmanlı figürleri kullanılan çeşitleri çok fazla tercih edilir.

Bununla beraber özel akik, firuze gibi doğada bulunan ve insan sağlığı için oldukça faydalı taşlarla süslenmiş modelleri de her zaman moda olmuştur. Erkek yüzük modelleri siyah, kırmızı, kahverengi, mavi, yeşil taşlarla süslenip tasarlanır. Altın, gümüş, çelik gibi materyaller kullanılarak elde edilen yüzük modelleri içerisinden, VeTesbih sitesinde genellikle gümüş modeller tercih edilir.

Taşsız Erkek Yüzük Modelleri

Taşsız erkek yüzüklerinde genellikle geçmiş tarihimize ait figürler kullanılır. Ayrıca İslami figürlerde çok fazla tercih edilen ve popüler olan yüzük modelleridir. Taşsız modellerde daha çok gümüş elementi kullanılır. Hakiki gümüş yüzüklerde zamanla kararma görülebilir. Bu durum normal ve olması gereken bir durumdur.

Özgün ve modern tarzda tasarlanan erkek yüzük modelleri, hoş bir görünüm oluşmasını sağlar. Bunun yanı sıra pek çok desen ve kaplama kullanılarak üretilen yüzükler, kıyafetinizle rahatlıkla kombine edilebilir. Birbirinden kaliteli, her yaşa ve tarza uygun erkek yüzük modellerini VeTesbih sitesinde bulabilirsiniz. Sitede bulunan tüm yüzük çeşitleri orijinal ve özel tasarımlara sahiptir.