EHAD Karaman şube başkanı Abdurrahman Eken program ile ilgili  basın açıklaması yaptı.

Başkan Eken; "Kış müminin baharıdır. Gündüzü kısa olur, oruç tutar. Gecesi uzundur, gece ibadeti yapar." Hadis-i Şerifi ile başladı.

Peygamber efendimizin bu Hadis-i Şerifine uyarak Müslümanların kışlarını bahara dönüştürmeye yardımcı olabilmek için EHAD Karaman Şubesi olarak gelene           ksel hale getirdiğimiz '1001 Hatim 1001 Şifa' programının bu sene 4’üncüsünü yapıyoruz. Bugün itibariyle başlattığımız programın hatim duasını 18 Mart 2023 tarihinde yapacağız. Bilindiği üzere 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıldönümü. Bu vesileyle okunan hatimleri hem Çanakkale şehitlerimizin, hem de İslâm için canını vermiş tüm şehitlerimizin ve katkı veren kardeşlerimizin geçmişlerinin ruhlarına hediye edeceğiz inşallah." dedi.

Programı Karaman merkezli tüm ülkemizde yaptıklarını ifade eden Abdurrahman Eken, programın görsellerini sosyal medya vasıtasıyla diğer şehirlerde de reklam verdiklerini ve bunun Karaman'ımızın tanıtımına da katkısı olacağını belirtti.

EHAD Karaman Şubesi başkanı Abdurrahman Eken açıklamasını "Peygamber efendimiz (S.A.V.) 'Evlerinizde Kur'an'ı çok okuyun. Kur'an okunmayan evde hayr az, şer çok olur ve ehlini sıkar.' buyuruyor.

Evrensel hafızlar derneği Karaman şubesi olarak; evlerimizde hayrı çoğaltmaya, şerri yok etmeye ve hanemizi, hane halkını ferahlatmaya vesile olması duasıyla organize ettiğimiz '1001 Hatim 1001 şifa' programına sizlerde bir cüz bir hatim alarak katkı verebilirsiniz." diyerek tamamladı.

Hatim ve Cüz almak için;

www.1001hatim.org

Hatim duası 18 Mart 2023.