2005 yılında henüz 25 yaşında iken Karaman’da hayvancılıkla uğraştığı öğrenilen Faruk Çeliktaş’tan bir türlü haber alınamadı.

Lise mezunu olduğu öğrenilen ve Çeliktaş ailesinin 5 çocuğundan biri olan Faruk Çeliktaş’ın kaybolduğu dönemde bekar olduğu öğrenilirken, ailesi evlatlarının yokluğu ile 13 yıldır hasretle yolunu gözleyerek kendisinden de iyi bir haber bekliyor.

63 yaşındaki emekli baba Kazım Çeliktaş, “Oğlum, liseyi bitirdikten sonra askerliğini yaptı. Karaman’da Kızık köyü civarında kendine ait koyunları ile hayvancılık işine girdi. 12 Şubat 2005 tarihinde evden “Çarşıya çıkıyorum” diyerek ayırıldı. Ne olduysa ondan sonra oldu.

Çünkü oğlumdan bir türlü haber alamadık. Tüm güvenlik birimlerine haber verdiğimiz gibi bir kaç Tv programına da kayıp başvurusunda bulunduk. Aradan 13 yıl geçti. Bu acı ile aile olarak perişan olduk. Kendisinden bir haber dahi alamadık. Şeker hastası oldum. Bir telefon çalsa aklımız duruyor. Kendisinden bir haber mi geldi diye heyecanlanıyoruz. Şimdilerde yine Karaman’da çeşitli yerlerde kayıp oğlumun fotoğrafından oluşan ilanları astık. Çünkü biz onu çok özledik. Allah kimseye böyle endişeli bir acı dahi vermesin.” dedi.

Baba Çeliktaş, kayıp oğlu Faruk için duyanların ya da görenlerin Karaman’da Başakşehir Mahallesi Sarıkeçili Evler 23/4 nolu ikamette yaşadıklarını belirterek 0531 828 86 79 numaralı telefona bildirmelerini rica etti.