Dr. Faruk Sokan İlköğretim Okulu 2001 Mezunları Gövde Gösterisinde Bulundular.

Okul bahçesinde bir araya gelen mezunlar Aile fotoğrafı çekinerek 18 yıl önceki anılarını tazelediler. Daha sonra hep beraber araçlarına binerek Konya Güneysınır Akkışla yaylasında sabah kahvaltısı yaparak güne başlayan mezunlar, sohbet ve muhabbetle özlemlerini bir nebze olsun giderdiler.

Mehmet Akif Sönmez'in maharetli elleri ile hazırladığı etli pilav ikram edilerek muhabbet ve sohbet bütün hızıyla devam etti.

Dönemin öğretmenlerinden Onur Konuğu Cihan Yılmaz ve eşi Nimet Yılmaz ve Özer Erdoğan'ın katılımı ile mutluluk ve heyecan bir kat daha arttı.

Mezunlar adına konuşan Kasım Coşkun "Gururla söylüyorum. İyi yetiştirildik. O yılların sevgisi ve heyecanı bizleri bir araya getirdi. Bir okulu diğerlerinden farklı kılan mezunlarıdır. Mezunlarının hayattaki başarıları, kaliteleri ve duruşlarıdır.

Ve onların okullarına geri dönüp kattıklarıdır bir okulu diğerlerinden farklı kılan. Mezun okuluna sahip çıktıkça okulunun değerini artırır. Okulunun değeri arttıkça mezunun kalitesi artar. Bizler okulumuza bu düşünceyle sahip çıktık ve çıkıyoruz. Ve yine gururla söylüyorum;
Okulumuz her zaman ülkemizin, milletimizin hizmetinde olmuş, vatanına milletine bağlı nice nesiller yetiştirmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle uzaktan yakından buraya teşrif eden siz kıymetli öğretmenlerime ve Arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Insaallah gelecek yıl görüşmek üzere sizi ailelerininizi sevdiklerinizi ve sevenlerinizi Allaha emanet ediyorum. "dedi