Dedeoğlu yaptığı destej çağrısında; “Bilindiği üzere Karaman'a ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesine değer katmak için Genç Girişimciler Topluluğu olarak 3 yıldır elimizden gelen çabayı göstermekteyiz. Geçen yıl Karaman’da ve Üniversitemizde bir ilk olan 1. İstihdam, Kariyer ve Girişimcilik Fuarını düzenleme başarısını gösterdik. Bu vesile ile emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Bu yıl 15-16 Nisan tarihlerinde fuarımızın ikincisini düzenleyeceğiz. Fuarımız gün geçtikçe artan nitelikli eleman ihtiyacı, Üniversite, şehir ve sanayi bütünlüğünün sağlanması, Girişimci kültürün Karaman'da ve ülkemizde yaygınlaştırılması,  Genç kardeşlerimizin kariyer planlarını doğru ve iyi tasarlaması adına değerli isimleri, şirketleri ve markaları gençlerle buluşturmayı amaç edinmiştir.

Başta Karaman Valimiz olmak üzere, Belediye Başkanımızdan,  Tüm kurum ve kuruluşlardan, Tüm siyasi partilerden ve sivil toplum kuruluşlarından, Karaman'ımızın kıymetli sanayicilerinden ve iş adamlarından, tüm kurumsal şirketlerden fuarımıza destek vermeye,  Fuarımızda stant açmaya veya oturum düzenlenmesi için katkı sunmaya davet ediyorum” dedi.