İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar, İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Ali Yener Terlemez ve İl Özel İdaresi birim müdürleri ile bir araya gelen Vali Meral, birim müdürleri tarafından sunulan 2018 yılı faaliyet raporlarını ve 2018 yılında KOP ve KÖYDES kapsamında yapılan projelerin gerçekleşme oranlarını değerlendirdi.

2019 yılında yapılacak olan KOP ve KÖYDES yatırımları ve 2019 yılı İl Özel İdaresi yatırım programı ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Vali Fahri Meral, Genel Sekreter V. Ali Yener Terlemez ve ilgili Şube Müdürlerinden yapılan yol, içme suyu gibi projelerin son durumu ile ilgili bilgiler aldı.

2019 yatırımları ile ilgili ayrıntılı değerlendirmelerin de yapıldığı toplantıya Çevre ve Şehircilik İl Müdür V. Türkmen Hacıhaliloğlu ve Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç da katıldı. Manazan, İncesu, Yeni Dünya Mağarası ve Binbir Kilise gibi Kültür ve Turizm yatırımlarının ele alındığı toplantıda, ayrıca koruma amaçlı imar planları da görüşüldü.

Birim müdürlerinden İdarenin çalışmaları hakkında ayrıntı bilgiler alan Vali Meral, düzenlenen toplantının ardından tüm personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek İdareden ayrıldı.