Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY), tarafından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ve Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu'ya 20. yıl madalyası verildi.
Karaman Belediyesi’nde gerçekleşen madalya törenine Bakan Lütfi Elvan, TÜRKSOY Genel Sekreteri Düsen Kaseinoy, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Sekreteri İlyas Demirci, Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu ve basın mensupları katıldı.

Törende konuşan TÜRKSOY Genel Sekreteri Düsen Kaseinov; “Karaman, 2009 yılından itibaren Türk Dili Konuşan Ülkeler Daimi Dil ve Kültür Başkenti unvanını taşımaktadır. Kurultayımıza ve Türk kültürüne yapmış oldukları hizmetlerden ötürü Bakanımız Lütfi Elvan ve Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu’ya TÜRKSOY 20. yıl madalyasını takdim etmek için burada bulunuyoruz.” diye konuştu.

Bakan Elvan ve Başkan Uğurlu’da, TÜRKSOY ve Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği’ne teşekkür ederek aldıkları bu madalyayı onurla taşıyacaklarını ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından TÜRKSOY Genel Sekreteri Düsen Kaseinov, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu’ya 20. yıl madalyası verdi.