24 Haziran seçimlerine yönelik hazırlanan manifestonun Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından pazar günü okunacağını belirten Kocatürk, “Seçim demokratik bir yarış, Karaman dahil olmak üzere tüm milletimize güvenimiz tam, milletimizin partimize teveccühü ortada, burada da bir sıkıntı yok. Halkımız bu seçimde hiç olmadığı kadar ne istediğini biliyor. 24 Haziran hem Karaman hem de Türkiye için yeni bir dönem, yeni bir kırılma noktası olacak” dedi.

Kocatürk;Bu süreçte Karaman'da ülkeye ve şehrimize bir şeyler kazandırma gayreti içinde olan 36 aday adayımız var. Tüm aday adayı arkadaşlarımızla büyüklerimizle birlikte teşkilatımızın tüm organları seçim startı vererek çalışmalara başlandı. Umduğumuz sonucu alabileceğimize inanıyoruz. Zaten kamuoyu araştırmaları da bunu net bir şekilde gösteriyor. Araştırmalara göre Karaman'da 3 milletvekili çıkarabiliyoruz.

ADAY OLAMASAK DA

Tabii bu durum hiç birimizi rehavete sürüklememeli. Özellikle aday olamazsak ta aynı çalışmaya devam edeceğiz. 36 arkadaşımızdan 3'ü adayımız olacak ve kalan 33 kişi de aynı şevkle 24 Haziran’a değin var gücü ile çalışacağından şüphem yok.” dedi.