Siyahser Mahallesi sakinleri yetkililerden 25 yıldır hizmet beklemesine rağmen mahallelerine bir çivi bile çakılmamasından şikayetçi. Diğer mahallelere nazaran hizmet alma konusunda geri kalan mahallede atıl durumda olan evlerin olmasının yanı sıra doğal gazında olmayışı vatandaşları kış aylarında mağdur ediyor.  Kış aylarında ısınma ihtiyaçlarını kömürle sağlayan vatandaşları son zamanlarda artan fiyatlarda ekonomik anlamda zor durumda bırakıyor.

Gazetemize ulaşan mahalle sakinlerinden Ahmet Şeker, 25 yıldır mahalleye bir hizmet yapılmadığını ve bu durumdan mağdur kaldıklarını söyledi.

Mahallenin terk edilmiş bir köy görünümünde olduğunu ifade eden Şeker, “Mahallemize 25 yıldır hizmet verilmiyor, yetkililer mahallemizle ilgilenmiyor. Mahallemizin her yeri yıkılmış virane halde. Yıllardır doğal gazında mahallemize gelmemesi sebebiyle Siyahser Mahallesi sakinleri olarak mağduruz. Kömürün ton fiyatı 5 bin TL, bir tüp olmuş 320 TL. Bu insanlar her ay bu fiyatların altından nasıl kalksın. Siyahser Mahallesi sakinleri olarak hizmet bekliyoruz” dedi.