Yunus Emre Konferans Salonunda gerçekleşen ödül ve madalya törenine kan bağışında bulunanların yanı sıra Kızılay Karaman Şube Başkanı Adem Küçükyarma Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Sağlık Müdürü Adnan Kurşun, Türk Kızılay Konya Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Kaya Levent, Belediye Meclis Üyeleri, kan bağışçıları ve aileleri katıldı.

45 kez kan bağışında bulunan bağışçılara plaket, 35 kez kan bağışında bulunan bağışçılara altın madalya, 25 kez kan bağışında bulunan bağışçılara gümüş madalya ve 10 kez kan bağışında bulunan bağışçılara ise bronz madalyaları takdim edildi. Türk Kızılay Derneği Karaman Şube Başkanlığına bağlı Genç Kızılay KMÜ topluluğu üyesi Yusuf Kahveci, Türk Kızılay derneğine yapmış olduğu 45. bağışı ve sergilediği örnek davranışlarıyla en genç bağışçılardan biri oldu. Plaketini Karaman İl Sağlık Müdürü ve aynı zamanda Karaman Türk Kızılay Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Kurşun'dan aldı.

Kızıay Karaman Şube Başkanlığından yapılan açıklamada; “Toplamda 250 kişinin ödül aldığı organizasyona katılanlara özellikle bağışçılarımıza duyarlıklarından dolayı teşekkür ediyor ve Türk Kızılay karaman şubesi olarak bütün vatandaşlarımızı kan verme gönüllüsü olmaya davet ediyoruz. İlimizde Pazartesi ve Perşembe günleri belediye sağlık polikliniğinde kan alma işlemi devam etmektedir” denildi.

Ödül töreni çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.