İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve İlçe Müdürlüklerinin çalışmalarını değerlendirmek, bilgi alışverişini ve koordinasyonu sağlanması amacıyla düzenlenen 3. Dönem toplantısı, Ermenek İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde yapıldı.

Karaman İl Tarım ve Orman Müdürü Yusuf Şahinbaş başkanlığında gerçekleşen toplantıya şube müdürleri ve ilçe müdürleri katıldı.

İl Müdürü Şahinbaş'ın açılış konuşmasının ardından Şube Müdürleri ve İlçe Müdürleri, 2020 yılının üçüncü üç aylık döneminde yapılan ve yapılması programlanan çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Toplantıda küçükbaş hayvancılığın geliştirilmesi için yapılması gerekenler ve  “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var Projesi” hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Yürütülen çiftçi eğitimleri, ilde devam eden tarımsal faaliyetler ile İl Müdürlüğünce yürütülmekte olan diğer proje faaliyetleri ele alındı. Ayrıca ilçe müdürleri, sorunlarını ve ihtiyaçlarını belirterek çözümü konusunda İl Müdürlüğü ve şube müdürlüklerine taleplerini ilettiler. Şube müdürleri ise şube faaliyetleri ile ilçelerin yapması gereken çalışmalar hakkında bilgi vererek, ilçelerin belirttiği sorunların çözümü konusunda atılacak adımlar hakkında görüşlerini belirttiler. Genel değerlendirmelerin ardından toplantıya son verildi.

Toplantının ardından Başyayla ilçesine gidilerek, Başyayla İlçe Müdürlüğüne vekaleten görevlendirilen Veteriner Hekim Selman Cambolat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.