Karaman Emniyet Müdürü Ayhan Taş, Polisevi'nde basın mensuplarıyla bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Sizlerde bizler gibi sahadasınız diyen İl Emniyet Müdürü Taş, bizim göremediklerimizi, ya da atladığımız durumları bizimle paylaşmanız bize güç verecektir diyerek Karaman'da yaşanan asayiş olaylarıyla ilgili olarak istatistiki bilgileri paylaştı.

Karaman'da merkez ve ilçelerde bekçilerde dahil 950'ye yakın emniyet personelinin görev yaptığını belirten Taş, kendisinin Karaman'da göreve başladığı gün bu sayının 850 olduğunu söyledi.

Pandemi nedeniyle Karaman'da çok büyük asayiş olayı yaşanmadığını, bıçaklı kavga, aile içi kavgalar, hırsızlık gibi olaylara da polisin müdahale ettiğini ifade etti.

Karaman'da koronavirüs denetimleri kapsamında da istatistiki bilgileri paylaşan Taş, Karaman’da son 1 yıl içinde maske takmamaktan 2 bin 782, sokağa çıkma yasağından 1277, sosyal mesafe ihlalinden 868, karantina ihlalinden 347 ve kapanış saatine uymamadan 43 kişiye işlem yapıldığını belirtti.

Sohbet havasında geçen toplantının sonunda Emniyet Müdürü Ayhan Taş basın mensuplarıyla toplu fotoğraf çektirdi.