26.09.2017

*             Aslen Yılangömü köyünden olup, Hollanda’da ikamet etmekte olan Abdurrahman oğlu Hüseyin ve Mustafa Sarı’nın kardeşi Durmuş Ali Sarı (74) vefat etti.

Cenazesi öğle namazına müteakip Yılangömü köyünden kaldırıldı.

25.09.2017

*             Aslen Kızıllarağini köyünden olup, Kızıllarağini köyünde ikamet etmekte olan Merhum Yeşil Ahmet’in kızı, Ahmet Şanlı’nın eşi Fatma Şanlı (80) vefat etti.

Cenazesi öğle namazına müteakip Kızıllarağini köyünden kaldırıldı.

24.09.2017

*             Aslen Kazımkarabekirli olup, Karaman’da ikamet etmekte olan Ramazan Uluer oğlu Erdal Uluer (39) vefat etti.

Cenazesi öğle namazına müteakip musalladan kaldırıldı.

*             Aslen Kazımkarabekirli olup, Fenari Mahallesinde ikamet etmekte olan Merhum Bekir Şen’in eşi, Şükrü, Uğur, Kamil, Hasan, Hayri Şen’in anneleri, Sanayi ve Ticaret Eski İl Müdürü Fikri Küçüktopçu’nun kayınvalidesi Lütfiye Şen (91) vefat etti.

Cenazesi ikindi namazına müteakip musalladan kaldırıldı.

*             Aslen Anamas köyünden olup, İmaret Mahallesinde ikamet etmekte olan Mustafa oğlu Mehmet Arı (79) vefat etti.

Cenazesi öğle namazına müteakip Anamas köyünden kaldırıldı.

23.09.2017

*             Aslen Kılbasanlı olup, Adapazarı’nda ikamet etmekte olan Raşit ve Halit Yazıcı’nın Anneleri Şevket ve Hikmet Pınar’ın ablaları Fatmahanım Yazıcı (78) vefat etti.

Cenazesi öğle namazına müteakip Adapazarı Orhan Gazi Camii’nden kaldırıldı.

22.09.2017

*             Aslen Ortaoba köyünden olup, Fransa’da ikamet etmekte olan Merhum Emin Özerşahin’in oğlu, Emekli öğretmen Osman Özerşahin’in yeğeni, Hikmet ve Hüseyin Özerşahin’in kardeşi Mehmet Ali Özerşahin (52) vefat etti.

Cenazesi saat: 10.00’da Ortaoba köyünden kaldırıldı.

*             Aslen Karapınarlı olup, Fenari Mahallesinde ikamet etmekte olan Dörtsa Helvanın sahibi İrfan ve Bayram Ali Çiçekli’nin anneleri, Necati Çiçekli’nin eşi Hasibe Çiçekli (81) vefat etti.

Cenazesi öğle namazına müteakip Kırmahalle Büyük Camii’nden kaldırıldı.