Düzenlenen programa Dernek Vakıf Temsilcileri, Siyasi Parti Kadın Kolları başkanları, Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri ile girişimci ve üretici kadınlar katıldı.

Program şehitlerimizi anarak başladı ve Saygı duruşu, İstiklal Marşı’mızın okunması ile devam etti.

Program açılış konuşmasını TOBB İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Ahsen Toktay yaparak, günün anlam ve önemine değindi. Bu günün bir kutlama değil anma günü olduğuna değinerek bugüne kadar iş hayatında karşılaştığı sorunları yılmadan nasıl yendiğine değindi. Kadınların yarım kalan hikâyelerini tamamladıkları daha güzel, daha umutlu, daha aydınlık günlerin yaşanması dilekleriyle konuşmasını sonlandırdı.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar ve şiirlerin okunmasının ardından Karaman Ticaret ve Sanayi Odası kayıtlı ilk ve son kadın girişimci üyeler günün anısına TOBB İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Ahsen Toktay tarafından plaket takdim edildi.

Sonrasında; girişimci üye kadınları bugüne kadar iş yaşamında yaşadıkları sıkıntıları ve anılarını paylaştılar. Program günün anısının fotoğraf çekiminin ardından gelen kadınlara fidan armağanıyla son buldu.