Hamidiye Mahallesi'ndeki Siteler Camisi'nde, gönüllü vatandaşlarca alınan süt ve bal, görevliler tarafından işlenip ballı süt haline getirilerek teravih namazı çıkışı vatandaşlara ikram ediliyor. 8 yıldır yapılan ballı süt ikramı cemaat tarafından büyük ilgi görüyor. 
Camide bal ve süt dağıtımı uygulamasına öncülük eden Hamidiye Siteler Cami İmam Hatibi Salim Kılıçarslan , teravih namazı çıkışı ballı süt dağıtımını ilk olarak Ramazan ayında çocukları camiye gitmeye teşvik amacıyla başlattıklarını dile getirerek ''Ramazan ayının yaz günlerine gelmesi münasebetiyle ballı süt ikramı geleneğimiz 8 yıldır Siteler Camimizde devam ediyor. 8 yıl önce buna ilk sıcak sütle başlamıştık. O zaman kış günlerine denk geliyordu. Sonra biz bu işi dedik yaz günlerine denk geliyor soğuk süte çevirelim ve içine bir sene soğuk süt verdik. Ondan sonra dedik ki bunu biraz daha tatlandıralım içine bal karıştıralım dedik ve 7 yıldır da içine bal karıştırarak soğuk sütü cemaatimize ikram ediyoruz. Allah razı olsun hayırsever cemaatimizde yardımda bulunanlar oluyor. Günlük belli miktar yardım yapıyorlar. O yaptıkları hayır ve yardımlar karşılığında süt ve bal alıyoruz. Allah razı olsun hizmet eden kardeşlerimizden ve bu ikramı yapmamıza katkı sağlayan cemaatimizden'' dedi.
BALLI SÜTE EN ÇOK İLGİYİ ÇOCUKLAR GÖSTERİYOR
Siteler Camisi İmamı Salim Kılıçarslan ballı süt ikramı ile çocukların camiye daha çok ilgi gösterdiğini dile getirerek ''Sıcak geçen bu günlerde vatandaşlarımız soğuk süt içerek serinliyorlar. Namazı başka camide kılıp geçerken buradan süt içip evine giden vatandaşlar var. İnsanlar kendi aralarında konuşup, sözleşip şehrin bir ucundan camimize geliyorlar. En çok ilgi de çocuklardan. Çocuklar hemen namaz biter bitmez sıraya giriyorlar. Onlar bizim neşe kaynağımız. Camimize gelen çocuk sayısı daha da arttı. Bu bizim için mutluk verici bir hadise. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum.'' 
Çocuklar ise teravih namazı vaktini heyecanla beklediklerini, sütlerini içtikten sonra evlerine gittiklerini söyledi.
Necati ERMİŞ