İl Başkanı Çağlayan açıklamasında "Kovid-19 tedbirleri kapsamında yaklaşık 50 gündür işyerleri kapalı olan berber ve kuaför esnafımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın faaliyete başlama müjdesinin ardından geçtiğimiz hafta normalleşme sürecine girerek, Karamanlı hemşerilerimize tekrar hizmet vermeye başladılar."

Açıklamasının devamında Çağlayan; ‘’Esnaflarımızı ziyaret ederek bu süreçte sosyal mesafe kurallarına uymalarını, maske takmalarını ve hijyen kurallarına uymalarını rica ediyoruz. Alınan tüm tedbirler ve kararlar bizim ve çevremizdekilerin sağlığı için bunu asla unutmayalım. Tüm Karamanlı Esnafımıza Salgın sürecinde göstermiş oldukları sabır, özveri ve katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu süreci hep birlikte aşarak en kısa zamanda eski sağlıklı günlerimize kavuşacağız. Karaman'da faaliyette bulunan tüm esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum" dedi.

İl Başkanı Abidin Çağlayan ve beraberindeki heyet Karaman'da bulunan tüm berber ve kuaförleri ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletip Kandil dolayısı ile Kadir Gecelerini kutlayarak kandil simidi ve koruyucu maske hediye ettiler.