Teşkilat mesaisine yeni atanan ilçe kaymakamlarına ve savcılarına hayırlı olsun ziyareti ile başlayan başkan Çağlayan, esnaf ziyareti ile devam etti. Yoğun programına Ermenek kurum ziyaretlerini de ekleyen İl başkanı çalışmalar hakkında bilgi alarak özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

İl başkanın ilk adresi Sarıveliler teşkilatı oldu. Ardından Sarıveliler ilçe başkanı ve teşkilat üyeleri ile beraber Sarıveliler ilçesine yeni atanan Kaymakam Abdüssamet Kılıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu. Teşkilat mensupları ile beraber Ermenek ilçesine geçerek Kaymakam Hacı Osman Hökelekli’ye de hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

Gönül seferberliği kapsamında Ermenek kurum ve personel ziyaretlerini de ekleyen Başkan Çağlayan, Ermenek Cumhuriyet Başsavcısı Harun Ünlüsoy’a hayırlı olsun ziyaretinden sonra Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı Burak Dinç’e, Ermenek İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliğine, İlçe Jandarma Komutanlığına, Cezaevi Müdürlüğüne, Ermenek Müftülüğüne, Köylere Hizmet Götürme Birliğine, Karayolları 37. Şube şefliğine, Orman İşletme müdürlüğüne ve KYK’ya ziyarette bulunarak Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını iletti ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ermenek ve Sarıveliler Gönül Seferberliği programında Karaman AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan’a Ermenek İlçe Başkanı Mevlüt Sarıtaş, Sarıveliler İlçe Başkanı Mehmet Canpolat, Kazancı Belediye Başkanı Muhittin Tuncel, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Eyüp Çayır, Ermenek Kadın Kolları Başkanı Fadime Ergün, Ermenek ve Sarıveliler ilçe yönetim kurulu üyeleri ve İl yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.