İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından 81 ilde uygulamaya konulan Açık Kapı Projesi uygulaması kapsamında, Karaman’da görevlendirilen beş personel tarafından kamu kurum ve kuruluşlarına bilgilendirme ziyaretleri gerçekleştiriliyor.

Açık Kapı uygulaması kapsamında gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında görevli personel tarafından kurum yetkililerine projeye ilişkin olarak kapsamlı bilgiler veriliyor.

Projenin daha iyi ve daha doğru anlaşılması, uygulamada ortaya çıkabilecek sorunların ortadan kaldırılarak sunulan hizmetlerde iş ve işlemlerin hızlı ve etkin bir şekilde sonuçlandırılmasını temin ederek, vatandaş memnuniyetini arttıracak çalışma ve uygulamalar konusunda gerçekleştirilen bilgilendirme ziyaretleri çerçevesinde, görevli personel tarafından gün içerisinde Karaman Belediye Başkanlığı, Medaş İşletme Müdürlüğü, İş Kur İl Müdürlüğü ve Müftülük ziyaret edilerek bilgilendirme yapıldı.

Bilgilendirme ziyaretleri, görevli personel tarafından bir hafta boyunca diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla devam edecek.