Yayınladığı mesajda Kapar; “Mübarek Ramazan-ı Şerif’e günler kala, Allah’ın bağışlanma dileyen gönüllere sunduğu en değerli armağan Berat Kandili, Rabbimizin affına sığınarak ruhlarımızı huzurla buluşturma fırsatıdır.

Berat Kandili; birlik ve beraberliğimizi artırmak, dostluk ve kardeşliğimizi pekiştirmek; ölüm gelmeden önce kendimizi hesaba çekmek açısından önemli bir gecedir.

Bağışlanma, af ve şefkat gecesi olan Berat Kandili’nde başta ailemiz ve çevremiz olmak üzere tüm insanlığa karşı olan sorumluluklarımızı hatırlayalım; sıkıntıda olan, zorluk çeken, dua bekleyen kardeşlerimiz için Allah’a el açalım. Yeryüzündeki tüm insanların, huzur, mutluluk, barış ve refah içinde yaşaması için hepimizin gayret göstermesi gerekiyor. Savaş ve yokluk nedeniyle acı çeken tüm insanların kurtuluşu için bu mübarek günün vesile olmasını dileyelim.

Bu mübarek gecenin; başta ilimiz ve ülkemiz olmak üzere tüm İslam Dünyasının beratına, tüm insanlığın barış ve huzura kavuşmasına vesile olmasını Cenab-ı Hak´tan niyaz eder, bütün hemşehrilerimin Berat Kandili’ni tebrik ederim.’’ dedi.