Karaman Devlet Hastanesi’nde Fizik Tedavi hizmeti alan vatandaşların birçoğu yaşlılardan oluşurken, Yaşlılar Gününde İl Sağlık Müdürü’nün sürpriz ziyareti tedavi alan hasta ve hasta yakınlarını mutlu etti. Hasta ve hasta yakınları kurum çalışanları ve yöneticileri tarafından gösterilen ilgiden ve sunulan hizmetten dolayı teşekkür ederken, bir gün herkesin yaşlanacağına dikkat çeken Kurşun; Önemli olan sağlıklı ve sıhhatli yaşlanmak. Bizim istediğimiz hastalıkların en az seviyede ve kolay tedavi edilebilir düzeyde olması. Bu nedenle Ülke genelinde sağlık camiası olarak büyük uğraş vermekteyiz ve vermeye de devam edeceğiz.

Kurşun; tecrübeleriyle geçmişten geleceğe köprü oluşturan, varlıklarından gurur duyduğumuz, gölgelerinde hayat bulduğumuz, yaşlılarımızın hayatlarını kolaylaştırmak en önemli vazifelerimizdendir. Tüm büyüklerimizin Dünya Yaşlılar Günü’nü Kutluyor, her birine sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Diyerek sözlerine son verdi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun ’a ziyareti sırasında İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Celalettin Büyükboyacı, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ahmet Yılmaz ve Hastane yöneticileri eşlik etti.