Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Karaman İl Temsilcileri Mustafa Akgündüz ve Muhammet Özcan, Karaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Önder Demirkollu’yu makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Akgündüz ve Özcan Anadolu Gençlik Derneği’nin çalışmaları hakkında Başkan Demirkollu’ya bilgiler verdi.

Anadolu Gençlik Derneği, gençliği merkeze alan çalışmalarına 47. Yılında devam ettiğini ifade eden Akgündüz şunları kaydetti:

“Dernekte gençlik çalışmaları ortaokul, lise, üniversite komisyonları ile ayrı ayrı yürütülüyor ve her bir komisyonun kendi çalışma takvimi var. Ortaokul öğrencileri Kâşif Grupları olarak Cumartesi günleri öğle namazı öncesi dernekte buluşuyor. Kâşif Grupları Kur’an, Hâdis, İlmihâl, Peygamberimizin (SAV) hayatı, gibi dersler yanında Robotik Kodlama, İzcilik, piknik, dijital/online oyunlar, kültür gezileri gibi faaliyetler de yapıyor.

Spor komisyonu bünyesindeki İzcilik faaliyetleri ise bu yıl başladı ve izcilik lisansı alan öğrenciler dernekte başlayan çalışmalarına doğada ve Karaman'ın değişik noktalarında devam edecekler. Lise öğrencileri ise Karavan Gruplarında kitap tahlili, doğa yürüyüşleri, kamp faaliyetleri yapıyor ve üniversiteye hazırlanan öğrencilere rehberlik ve danışmanlık desteği veriliyor.

Dernek üniversite öğrencilerine ise İlk adım Kampları, Kantin Buluşmaları gibi çalışmalarla ulaşıyor.

Anadolu Gençlik Derneği yetkilileri salgın nedeniyle geçen yıl online yapılan Mekke’nin Fethi programını bu yıl yine salonda gerçekleştireceklerini belirterek tüm Karamanlıları şimdiden programa davet ettiklerini belirtiler.

Dernek çalışmaları hakkında bilgi almak ve faaliyetlere katılmak için 0 544 338 6070 nolu telefondan bilgi alınabilir.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Demirkollu ziyaretlerinden dolayı Akgündüz ve Özcan’a teşekkür etti.

Akgündüz ve Özcan’ın Başkan Demirkollu’ya hediye takdiminin ardından ziyaret çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.