AGD, “Tanışıyoruz, geziyoruz, okuyoruz, öğreniyoruz, oyun oynuyoruz.” sloganı ile ortaokul öğrencileri alemi ve insanı keşfetmeye çağırıyor.

Dernek tarafından yapılan açıklamada, “Dünya bir alem, alemi keşfetmeye muhtaç olan da bir adem. İnsan olarak hepimiz keşfetmeye muhtacız. Ortaokul öğrencisi arkadaşlarımızla tarihi, dünyayı, yarını keşfetmeye yardımcı olan birbirinden güç alacak, kardeşlik ortamını kurduran ve çağın ötesine ulaşabilecek özellikleri kazandıran Kaşif Grupları’nda buluşuyoruz. Okuyoruz, dinleniyoruz ve sevgimizi paylaşarak kardeşliğimizi güçlendiriyoruz. Haydi! Bütün ortaokul öğrencisi arkadaşlarımızı en yakın Kaşif Grubu’na ulaşarak aramızda yer almaya bekliyoruz. Anne, baba, dede, nine, teyze, hala, amca, abi, abla… Hepinize sesleniyoruz. Unutmayın gelecek nesiller için hepimiz sorumluyuz. Evladınız, torununuz, yeğeniniz, kardeşiniz… Kim varsa onu düşünün ve tanışmak için en yakın Anadolu Gençlik Derneği şubesine buyurun, misafirimiz olun.

Türkiye’deki tüm gençliğe ulaşmayı hedefleyen Anadolu Gençlik Derneği, ortaokul öğrencilerine yönelik bu proje ile yarınlarımızı emanet edebileceğimiz ahlâk ve bilgi ile donatılmış gençler yetiştirmeyi ve rahmetli Necmettin Erbakan hocamızın ifadesiyle “ağacın köküne” sahip çıkmayı hedefliyor. 
Karaman AGD Kaşif Grupları tanışma toplantısı bu cumartesi saat 13:00’da AGD Karaman Şubesi dernek binasında yapılacak. Kaşif Grupları ile ilgili ayrıntılı bilgi için AGD Karaman Şubesi ile irtibata geçebilir veya www.kesifkasif.com adresinden kayıt yaptırabilirsiniz.” denildi.

AGD Karaman irtibat telefonu: 0 544 338 60 70

Adres: Mansurdede Mah. 143. Sok. No: 6 Merkez/Karaman (Eski Diş Hastanesi karşısı)