Selçuk Ecza Deposu ve Ermenek Belediyesi işbirliği ile yapılan proje; 9345 metrekare inşaat alanına sahip ve 25 milyon TL'ye mal olacak. Proje kapsamında bina içinde 4958 metrekare 2 katlı kapalı otopark, 3932 metrekare müze alanı ile restoran ve kafelerin yer aldığı bir rekreasyon alanı ve idari binadan oluşuyor.

Yapılacak olan 2 katlı kapalı otopark alanı, ilçenin son yıllarda büyük sorun haline gelen otopark sorunu ile ilgili geleceğe yönelik tahminler yapılarak önümüzdeki yıllar içinde Ermenek’in otopark ihtiyacı göz önünde tutularak oluşturuldu.

3. ve 4. kattaki "kronolojik zaman tüneli şeklindeki müze alanı sayesinde Taşeli bölgesinin arkeolojik ve etnografik eserlerinin saklandığı, korunduğu; müzemiz olmadığı için Karaman ve Konya'daki müzelerde sergilenen eserler yeniden Ermenek’e kazandırılacak.

5 ve 6.katta yer alan idari bina da I. TBMM binası örnek alınarak tasarlanmış olup, yaklaşık 13000 metrekare alanı kapsayan proje bittiğinde Ermenek baraj gölüne nazır muhteşem bir peyzaj alanı restoran ve kafeteryalardan oluşan bir eser kazanmış olacak.