Bir dizi programlar için şehre gelen AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Derya Çıraklı, AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları ile Güne Hızlı Başlayarak AK Parti Teşkilatındaki Programın Ardından Ermenek İlçesine gittiler. Ermenek’te bir dizi programlara katıldıktan sonra heyet Karaman’a dönerek Kütüklü Parkta yer alan Gençlik Kollarının üye standını ziyaret etti. Burada üye olmak isteyen vatandaşlar ile sohbet eden heyet üye standı ziyaretinin arından Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda gerçekleştirilen programa doğru yola çıktı. Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda Gençlik Kolları üyeleri gençlerle oyunlar oynadı, canlı müzik dinledi ve gençlerle hasbihal ederek keyifli vakit geçirdiler. Gençlik Kollarının kola ve çekirdek ikramı da yaptığı programda önceki nesillerde olan mahalle kültürünün unutulmaması için özellikle Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Parkı seçilerek gençlere o güzel ve eğlenceli mahalle kültürünün doyasıya yaşandığı günler anlatıldı. Sandalye kapmaca, halat çekme, top sektirme ve tahmin oyunları gibi oyunların oynatıldığı programda kazananlara ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaleme aldığı ‘Daha Adil Bir Dünya Mümkün’ adlı eseri ödül olarak verildi. Programa katılan gençlerin mutluluk ve memnuniyeti yüzlerinden okunurken, Gençlik Kolları Başkanı Av. Kemal Toprak’ın gençlerle bire bir ilgilenerek onlara kariyer hedefleri ve geleceğe dair hayalleri konusunda tecrübelerini aktarması ise memnuniyetle karşılandı.

Ayrıca bazı gençler Genel Merkez MKYK Üyesi Derya Çıraklı ve Gençlik Kolları Başkanı Av. Kemal Toprak’tan ‘Mahalle Bizim Gençlik Bizim’ Etkinliklerini daha sık yapmalarını istedi. Bu tarz programların daha çok mahallede yapılacağı sözünü alan gençler ise adeta mutluktan havalara uçtular.

Programa ayrıca AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, Kadın Kolları Başkanı Fatma Coştu ve AK Parti İl, İlçe, Kadın Kolları yönetimleri de katılarak gençlerle beraber vakit geçirdiler.