Huzurevine yapılan ziyarette huzurevi sakinleriyle sohbet eden AK Parti Karaman Gençlik Kolları Liseler Birimi, ellerini öptükleri büyüklerine hediyeler verdi .

Liseler Birim Başkanı Mustafa Furkan Güçlü proje hakkında, "Geçmiş yılların birikimi ve tecrübesiyle bizlere yol gösteren, sonsuz sevgi ve sabırla bizleri yetiştiren, toplumsal değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan dedelerimiz ninelerimiz, saygı ve sevgimizi esirgememek, onların gönlünü hoş tutmak toplumumuzun en mühim vazifesidir.  Ne mutlu bizlere ki, büyüklerimizi hiçbir zaman yük olarak görmedik. Çünkü  İslam alemi büyüğüne  karşı sevgiyle, saygıyla ve büyük bir özenle yaklaşan değerlere sahiptir. Bu nedenle biz gençlere düşen görev, en değerli varlıklarımız olan, baş tacımız büyüklerimize saygımızı kalbimizden hiç azaltmamaktadır.     

Büyüklerimize gösterdiğimiz sevgi, saygı ve hoşgörü, onlara olan minnet borcumuzun temelini oluşturmalıdır. Zira büyüğüne, sevgi ve saygıda kusur eden ve onlara sahip çıkmayan toplumların geleceğinin aydınlık olmayacağı inancındayım. Unutmayalım ki, bir gün herkes yaşlanacaktır.

Bu duygu ve düşüncelere, desteklerini esirgemeyen büyüklerim olan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Selek'e AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü'ye şükranlarımı sunarım ” dedi.

Haber Merkezi