Başkan Çağlayan mesajında: “AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi bu gün gerçekleşmiştir. Bayrağı devreden Sayın Lütfiye Selva Çam Başkanımıza bugüne kadar yapmış olduğu başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Mv. Sayın Ayşe Keşir hanımefendiye ve Yönetimine hayırlı olsun. Çalışmalarında başarılar dileriz. Ayrıca AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Mv. Sayın Ayşe Keşir’in, Kadın Milletvekillerimizin, AK Partiye gönül vermiş tüm Başkan ve üyelerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun” mesajını paylaştı.

Kongre süreci olması nedeni ile AK Parti Karaman Kadın Kollarının Kongreye katılması sebep ile Başkan Çağlayan ve yönetimindeki kadın üyeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Karaman Ceza Evini ziyaret ederek kader mahkumu kadınlara ve ceza evindeki bayan personele çiçek hediye etti.

Programa Çarşı Merkez de devam eden Yönetim Kurulu üyeleri ile esnaf ve vatandaşlara çicek hediye edip Kadınlar gününü kutladı.

İl Başkanı Abidin Çağlayan ve Merkez İlçe Başkanı Murat Öztürk ,İl Yönetimindeki kadın üyeler ile KADEM Derneği Başkanı Hasibe Ceyhan ve yönetimini ziyaret ederek Kadının Toplumdaki yeri hakkında güzel bir sohbet edildi, Kadınlar Günü Kutlandı.

Başkan bu anlamlı günde AK Parti Teşkilatında görev alan tüm kademelerdeki kadın yönetim kurulu üyelerini de unutmadı. Akşam İl Yönetim Kurulu toplantısında onlara süperiz yaparak hediye vererek günlerini kutladı.