AK Parti İl Başkanı Kerim Dereli'nin Babalar Günü Mesajı;

Dereli Mesjında;
“Toplumların yapısal oluşumundaki temel unsurlar anne ve babadır. Ailenin güvencesi olan babalar, çocuklarına karşı her konuda ömürleri boyunca görev ve sorumluluk üstlenmektedirler. Bu nedenle babalarımızı sadece bir gün değil, her gün hatırlamalı ve onların kıymetini iyi bilmeliyiz” 

“Babalar, aile bağlarının ve aile bireylerinin birlikteliğinin kuvvetlenmesi için büyük katkılar sağlamaktadırlar. Yine babalar, manevi değerlerin ve maddi güvencenin oluşturulmasında ailelerine örnek teşkil etmektedirler. Aile yapısının korunması için hiçbir özveriden kaçınmayan babalarımız, çocuklarını toplum ve insanlık yararına iyi bireyler olarak yetiştirmek için her türlü zorluklara göğüs gererek yılmadan, bıkmadan sorumluluk bilinci içinde sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarının kurulmasını sağlarlar. Ailelerin başında bir çınar gibi duran, her şeylerinden feragat ederek yaşamlarını çocuklarına adayan babalarımızın haklarını ödeyemeyiz. Dünyadaki kıymetli varlığımızdan olan babalarımıza her zaman ve her yerde gerekli ilgi ve saygıyı göstermeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm babalarımızın, ‘Babalar Günü’nü kutluyor, bu vesileyle de hemşehrilerimize selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum,”dedi.


....................

 
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca'nın Babalar Günü Mesajı;

Akca mesajında;''Aile, toplumun çekirdeği olduğu kadar, kültürümüzün, değerlerimizin, geleneklerimizin, örflerimizin geleceğe aktarılmasının da güvencesidir.
Ailenin temel direği olarak görülen babalar, aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir.
Ailesi için her türlü fedakârlığı üstlenen, her türlü çileye göğüs geren, ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan babalar, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için özveriyle çaba harcamaktadırlar.

Bu bakımdan, babaların sadece bu özel günde değil, her zaman gönüllerinin hoş tutulması, babalarımıza karşı sevgi saygı ve vefa duygusunun bir gereğidir.

Hayatımızın her anında bizim hep yanımızda olup bize güç kaynağı olan, sabır ve şefkatle bize hep rehber olan, güzel sözleri ve nasihatleri ile ışık saçan, ailemizin çınarı babalarımızın babalar gününü kutluyor, Ebedi hayata intikal eden babalarımıza da Allah'tan rahmet diliyorum. "dedi.