AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan Kazımkarabekir ilçesine kalabalık bir çıkarma yaptı. Çalmadık kapı bırakmayarak vatandaşların BeratKandili’ni kutlayarak kandil simidi ikram etti.

Çağlayan ile beraber programa eşlik eden İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Çostu, Kazım Karabekir İlçe Başkanı Yusuf Çetin, AK Parti İl Genel Meclis Başkanım Adem Kapar, İl Genel Meclis Üyesi Durmuş Kılbasanlı, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kazım Karabekir Oba Cami’de Öğle Namazı çıkışı cami cemaatinin kandillerini kutlayıp ikramda bulundular. Cemaatin dilek ve temennilerini dinledikten sonra esnaf ziyaretlerinde bulunuldu. Ziyaretlerde İlçe ahalisiyle konuşan başkan Çağlayan tarım, hayvancılık ve yatırımlar hakkında konuştular ve Devlet Destekleri anlatıldı.

Başkan Çağlayan: “Kurtuluş, af ve arınma gibi anlamlara gelen ve aynı zamanda Mübarek Ramazan ayının müjdecisi olan, Berat gecesine kavuşmanın sevinci içerisindeyiz. Berat Gecesi, insanlığa suç ve yanlışlardan kaçınmaları ve günahlardan arınmaları gerektiğini bir kez daha hatırlatmaktadır. Milletimizin birlik ve beraberlik duygularının, sosyal dayanışma ve kaynaşma özelliklerinin doruğa çıktığı kandil geceleri kendimize ve bütün insanlığa karşı sorumluluklarımızı hatırlamamız için büyük bir fırsattır. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve bütün İslam aleminin Berat Kandilini kutluyor, bu gecede yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların arınmamıza vesile olmasını diliyor, Berat kandilinin insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Allah'tan diliyorum” diyerek Berat Kandilini kutladı.