Milletvekili aday adayı Dr. Recep Şeker, kendisini tanıtarak yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. TÜMSİAD’ ı yakından takip ettiğini kaydeden Şeker, aday gösterilerek milletvekili seçilmesi halinde Karaman’a ve ülkeye hizmet etmek istediğini anlattı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜMSİAD Karaman Şube Başkanı Rifat Karaulu, “Recep Bey’in çıkmış olduğu Milletvekilliği aday adaylığı yolunda kendisine başarılar diliyoruz." dedi. Daha sonra gündeme dair güncel konular hakkında fikir alışverişinin ardından iyi dilek ve temennilerle ayrıldılar.

Ak Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Dr. Recep Şeker, Erdem-Der’ i ziyaret etti.

Dernek Yönetimi ve üyeleri ile sohbet eden Şeker, Erdem-Der’ in eğitim önceliği olan bir dernek olduğunu, organize ettiği konferanslarla da bunu gördüğünü ifade etti.  Özellikle okul çağındaki çocuklarımıza uygulanan Evde Karakter Eğitimi ile önemli bir açığı kapattığını dile getiren Şeker  “Ahlaklı ve Erdemli bireyler yetiştirme gayesinde olan önemli bir sivil toplum örgütümüzdür.” ifadelerine yer verdi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Erdem-Der Yönetimi ve üyeleri Dr. Recep Şeker’e çıktığı bu yolda başarı temennisinde bulundular.