Ziyaretlerine Merkez İlçe Başkanı Feyzullah Tunç ve İl Başkan Yardımcısı Cemal Keskini de alan Başkan Çağlayan ilk olarak Başyayla’dan başladı. İlçe Teşkilat mensupları ile AK Parti Başyayla İlçe teşkilat binasında bir araya gelen başkan Çağlayan, 7. Olağan kongre sürecini değerlendirme toplantısı yaptı ve İlçe Başkanı Mustafa Canlıdan ilçe hakkında bilgiler aldı.
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, önceki dönem Başyayla İlçe Başkanları Ahmet İpek(mevcut Başyayla Belediye Başkanı) ve Abdülkadir Ateş için yazdığı mektubu, Başyayla AK Parti Teşkilat Binasında Başkan Çağlayan taktim etti.

Başyayla’dan sonra AK Parti Sarıveliler İlçe Teşkilat Binası ve AK Parti Ermenek Teşkilat Binasında bulunan Başkan Çağlayan, burada da partililereler ve vatandaşlarla bir araya geldi herkesin dilek ve temennilerini tek tek dinledi.

Ardından Ermenek ve Sarıveliler İlçe Yönetimleri ile ayrı ayrı toplantı yapan Başkan Çağlayan; “7. Olağan Kongre sürecimizde inşallah coşkulu şekilde seçimlere gideceğiz. Kongreler bizim heyecanımızdır, demokrasimizin bir parçasıdır. Misafirperverlikleri için Ermenek İlçe Başkanımız Mevlüt Sarıtaş ve yönetimine, Sarıveliler İlçe Başkanı Mehmet Canbolat ve yönetimine, Başyayla İlçe Başkanı Mustafa Canlı ve yönetimine misafirperverliği için teşekkür ederim ”dedi.