AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, Merkez İlçe Başkanı Feyzullah Tunç ve yönetim kurulu üyeleri, Ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda ilk önce Nefise Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi maske üretim atölyelerini ziyaret ederek, maske üretimi konusunda özverili çalışmalar yapan öğretmen ve öğrencilere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletip, sürece yaptıkları katkı ve çalışmaları nedeniyle teşekkür ettiler.

Daha sonra Kovid-19 nedeniyle yurtdışından getirilen vatandaşların karantina sürecinde misafir edildiği Karaman KYK yurtlarını ziyaret ederek, fedakarca çalışan personellere de gösterdikleri fedakar çalışmalar için teşekkürlerini ilettiler. Son olarak Millet olarak minnettar olduğumuz sağlık çalışanlarımızı salgın süresince misafir eden Karaman Uygulama Oteli çalışan personeli ziyaret ederek, gösterdikleri fedakar çalışmalar için kendilerine teşekkür edip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını da ilettiler.

Ziyaretin ardından otelide inceleyen Başkan Çağlayan ve yönetimi Otelin gayet kullanışlı ve bakımlı olduğunu belirtip Otel yönetiminde ayrıca teşekkür etti.